Ünye Belediyesi’nde 50 kişilik istihdam!

BÖLGE GÜNDEMİ 04.02.2019 - 00:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2250+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi’nde 50 kişilik istihdam!

İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) - 2 kapsamında, Ünye Belediyesi bünyesinde 6 ay süre ile görev yapacak 50 kişi iş başı yaptı.
İşsizliği önleme projeleri kapsamında uzun bir süredir gerçekleştirilen ve İŞKUR tarafından yürütülen Toplum Yararına Programlar kapsamında geçici süre ile kamu kuruluşlarında istihdamlar sürüyor. Bu kapsamda TYP’ye başvuruda bulunan kişiler arasından kura ile gerçekleştirilen alım süreci sonrasında Ünye Belediyesi’nde geçici süre ile istihdam edilen personeller iş başı yapmaya devam ediyor. Program kapsamında geçtiğimiz ay 50 kişi Ünye Belediyesi’nde istihdam edilmişti. TYP -2 kapsamında ikinci 50 kişilik istihdamla ilgili işlemler de tamamlandı. Ünye Belediyesi’nde 6 ay süre ile istihdam edilecek olan personeller 1 Şubat 2019 tarihi itibari ile aynı gün İş Güvenliği ve Oryantasyon eğitimleri verilerek iş başı yaptırıldı.   İkinci etap kapsamında iş başı yapan 50 kişi Ünye Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapacak.
İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) - 2 kapsamında, Ünye Belediyesi bünyesinde 6 ay süre ile görev yapacak 50 kişi iş başı yaptı.

İşsizliği önleme projeleri kapsamında uzun bir süredir gerçekleştirilen ve İŞKUR tarafından yürütülen Toplum Yararına Programlar kapsamında geçici süre ile kamu kuruluşlarında istihdamlar sürüyor.

Bu kapsamda TYP’ye başvuruda bulunan kişiler arasından kura ile gerçekleştirilen alım süreci sonrasında Ünye Belediyesi’nde geçici süre ile istihdam edilen personeller iş başı yapmaya devam ediyor.

Program kapsamında geçtiğimiz ay 50 kişi Ünye Belediyesi’nde istihdam edilmişti. TYP -2 kapsamında ikinci 50 kişilik istihdamla ilgili işlemler de tamamlandı.

Ünye Belediyesi’nde 6 ay süre ile istihdam edilecek olan personeller 1 Şubat 2019 tarihi itibari ile aynı gün İş Güvenliği ve Oryantasyon eğitimleri verilerek iş başı yaptırıldı.

 

İkinci etap kapsamında iş başı yapan 50 kişi Ünye Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.