Ünye Belediyesi’nden Yapılandırma Fırsatı

BÖLGE GÜNDEMİ 07.12.2020 - 21:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1892+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi’nden Yapılandırma Fırsatı

7256 sayılı kanun kapsamında geriye dönük borçlar yapılandırılıyor. 18 eşit taksite kadar gerçekleştirilecek yapılandırma ile vatandaşlar 31 Ağustos 2020 tarihinden önceki borçlarını yapılandırabilecekler.
Peşin Ödemede Yüzde 90’a Varan İndirim İmkânı 7256 sayılı kanun kapsamında vatandaşlar borçlarını taksitlendirebileceği gibi peşin ödeme avantajından da faydalanabilecekler. Peşin ödeme yapmak isteyen vatandaşların geriye dönük borçları ile ilgili gecikme faizlerinde yüzde 90’a varan indirim uygulanacak. Böylece Ünye Belediyesine ait olan borçlarının büyük kısmından muaf olmuş olacaklar. Yapılandırma Çok Sayıda Borcu Kapsıyor 7256 sayılı kanun kapsamında vatandaşlar Ünye Belediyesi’ne olan Emlak Vergisi, Kira Bedeli, İlan ve Reklam Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, Ecri misil, İdari Para Cezaları, Harç ve Ücretler gibi borçlarını peşin ödeyebilecek ya da taksitlendirebilecekler. Son Başvuru Tarihi 31 Aralık 2020 Yasa kapsamında yapılacak başvuruların tarihi ise 31 Aralık 2020 Perşembe günün mesai bitiminde son eriyor. Fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar bu tarihe kadar Ünye Belediyesi Mali Hizmetler başvurabilecekler. Başvurular İnternet Üzerinden Yapılabiliyor Yapılandırma başvuruları Ünye Belediyesi internet sitesi olan http://www.unye.bel.tr adresi üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Site üzerinden açılan sayfada bulunan on-line başvuru formu doldurularak başvuru gerçekleşmiş oluyor.
7256 sayılı kanun kapsamında geriye dönük borçlar yapılandırılıyor. 18 eşit taksite kadar gerçekleştirilecek yapılandırma ile vatandaşlar 31 Ağustos 2020 tarihinden önceki borçlarını yapılandırabilecekler.

Peşin Ödemede Yüzde 90’a Varan İndirim İmkânı

7256 sayılı kanun kapsamında vatandaşlar borçlarını taksitlendirebileceği gibi peşin ödeme avantajından da faydalanabilecekler. Peşin ödeme yapmak isteyen vatandaşların geriye dönük borçları ile ilgili gecikme faizlerinde yüzde 90’a varan indirim uygulanacak. Böylece Ünye Belediyesine ait olan borçlarının büyük kısmından muaf olmuş olacaklar.

Yapılandırma Çok Sayıda Borcu Kapsıyor

7256 sayılı kanun kapsamında vatandaşlar Ünye Belediyesi’ne olan Emlak Vergisi, Kira Bedeli, İlan ve Reklam Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Eğlence Vergisi, Ecri misil, İdari Para Cezaları, Harç ve Ücretler gibi borçlarını peşin ödeyebilecek ya da taksitlendirebilecekler.

Son Başvuru Tarihi 31 Aralık 2020

Yasa kapsamında yapılacak başvuruların tarihi ise 31 Aralık 2020 Perşembe günün mesai bitiminde son eriyor. Fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar bu tarihe kadar Ünye Belediyesi Mali Hizmetler başvurabilecekler.

Başvurular İnternet Üzerinden Yapılabiliyor

Yapılandırma başvuruları Ünye Belediyesi internet sitesi olan http://www.unye.bel.tr adresi üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Site üzerinden açılan sayfada bulunan on-line başvuru formu doldurularak başvuru gerçekleşmiş oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.