Ünye Beyaz Gelinliği Giydi

YAŞAM 09.02.2020 - 16:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2160+ kez okundu.
 

Ünye Beyaz Gelinliği Giydi

Ünye’de yılın ilk karı sabah erken saatlerde yağmaya başladı.
 Ünyeliler sabah kalktığında etrafı beyaza bürünmüş olarak gördü. Ordu genelinde devam eden yağışlarla birlikte Ünye’de sıcaklıklarda ani düşme yaşandı. Ünye’de son hafta içi yazdan kalma günlerin keyfini çıkaran Ünyeliler, 2020`de yağan ilk karın keyfini sabah saatlerinde yaşadılar. Ünyeli vatandaşların bazıları karda fotoğraf çektirirken ,bazıları da yağan kar ile kar topu oynayarak kar özlemini giderdi.Özellikle çocukların hafta sonu olması nedeniyle ,sokak aralarında,okul bahçelerinde ve parklarda karın keyfini sürdükleri gözlemlendi. Sıcaklıkların bir anda 1-5 decelere kadar düşmesi ve kötü hava koşulları nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler uyarıldı.Yağışların pazar günüde devam edeceği tahmin ediliyor.
Ünye’de yılın ilk karı sabah erken saatlerde yağmaya başladı.

 Ünyeliler sabah kalktığında etrafı beyaza bürünmüş olarak gördü.
Ordu genelinde devam eden yağışlarla birlikte Ünye’de sıcaklıklarda ani düşme yaşandı. Ünye’de son hafta içi yazdan kalma günlerin keyfini çıkaran Ünyeliler, 2020`de yağan ilk karın keyfini sabah saatlerinde yaşadılar.

Ünyeli vatandaşların bazıları karda fotoğraf çektirirken ,bazıları da yağan kar ile kar topu oynayarak kar özlemini giderdi.Özellikle çocukların hafta sonu olması nedeniyle ,sokak aralarında,okul bahçelerinde ve parklarda karın keyfini sürdükleri gözlemlendi.
Sıcaklıkların bir anda 1-5 decelere kadar düşmesi ve kötü hava koşulları nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler uyarıldı.Yağışların pazar günüde devam edeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.