Ünye, “Bilgi Evi”ni bekliyor

EĞİTİM 18.10.2018 - 09:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1407+ kez okundu.
 

Ünye, “Bilgi Evi”ni bekliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi’nde 17 Eylül’de başlayan yeni dönem kayıtları devam ediyor. Ünye Bilgi Evi’nin ise önümüzdeki süreçte açılması hedefleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi yeni dönem kayıtları devam ediyor. Öğrencilerin okullarda aldıkları eğitime katkı sağlayan, bilgi ve becerilerini geliştiren, okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olan Bilgi Evi’nde bir haftada 50’si 5. sınıf, 112’si 6. sınıf, 155’i 7. sınıf ve 152’si 8. sınıf olmak üzere toplam 469 öğrenci kayıt yaptırdı. -Eğitimler ücretsiz veriliyor- Eğitimlerin tamamen ücretsiz olarak verildiği Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi 700 m² kapalı alan, 5 adet derslik, kütüphane salonu, bilgisayar laboratuarı, akıl oyunları salonu, çok amaçlı salon, veli bekleme salonu ve idare odasından oluşuyor. Bilgi Evleri’nde Türkçe, matematik, fen bilimleri ve İngilizce dersleri müfredat çerçevesinde tekrarı yapması sağlanırken, bunların yanında yine öğrencilere yönelik bilgi destek programı, değerler eğitimi, yaz etkinlikleri, kütüphane, internet ve bilişim hizmetleri ile gezi programları gibi birçok etkinlik yer alıyor. -Temel derslerin yanı sıra sosyal etkinlikler de var- Bilgi Evi Akıl Oyunları sınıfında, öğrencilerin fiziksel ve bilişsel gelişimine katkı sağlayacak jenga, pratik bardak, mental aritmetik, tabu, satranç, mangala, dedektif, koridor gibi oyunlarla eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanırken, öğrenciler hızlı ve güvenilir internet imkânı sunulan Bilgi Evi’nde ödev ve projelerinin de çıktısını ücretsiz alabiliyor. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği Bilgi Evleri, önümüzdeki süreçte Fatsa ve Ünye ilçelerinde de hizmet vermeye başlayacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi’nde 17 Eylül’de başlayan yeni dönem kayıtları devam ediyor. Ünye Bilgi Evi’nin ise önümüzdeki süreçte açılması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Öğrencilerin okullarda aldıkları eğitime katkı sağlayan, bilgi ve becerilerini geliştiren, okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olan Bilgi Evi’nde bir haftada 50’si 5. sınıf, 112’si 6. sınıf, 155’i 7. sınıf ve 152’si 8. sınıf olmak üzere toplam 469 öğrenci kayıt yaptırdı.

-Eğitimler ücretsiz veriliyor-

Eğitimlerin tamamen ücretsiz olarak verildiği Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi 700 m² kapalı alan, 5 adet derslik, kütüphane salonu, bilgisayar laboratuarı, akıl oyunları salonu, çok amaçlı salon, veli bekleme salonu ve idare odasından oluşuyor. Bilgi Evleri’nde Türkçe, matematik, fen bilimleri ve İngilizce dersleri müfredat çerçevesinde tekrarı yapması sağlanırken, bunların yanında yine öğrencilere yönelik bilgi destek programı, değerler eğitimi, yaz etkinlikleri, kütüphane, internet ve bilişim hizmetleri ile gezi programları gibi birçok etkinlik yer alıyor.

-Temel derslerin yanı sıra sosyal etkinlikler de var-

Bilgi Evi Akıl Oyunları sınıfında, öğrencilerin fiziksel ve bilişsel gelişimine katkı sağlayacak jenga, pratik bardak, mental aritmetik, tabu, satranç, mangala, dedektif, koridor gibi oyunlarla eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanırken, öğrenciler hızlı ve güvenilir internet imkânı sunulan Bilgi Evi’nde ödev ve projelerinin de çıktısını ücretsiz alabiliyor.

Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği Bilgi Evleri, önümüzdeki süreçte Fatsa ve Ünye ilçelerinde de hizmet vermeye başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.