Ünye, Cemil Çiçek’i ağırladı

SİYASET 07.11.2018 - 21:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1632+ kez okundu.
 

Ünye, Cemil Çiçek’i ağırladı

22. Dönem Adalet Bakanı, 23. Dönem Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Ünye’yi gezdi.
OMV Samsun Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi 2018 yılı mayıs ayında satın alan ve Bilgin Samsun Elektrik olarak faaliyetine devam eden Bilgin Enerji,  22. dönem Adalet Bakanı, 23. dönem Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek’i Ünye ve Samsun’da ağırlıyor. Cemil Çiçek ve eşini bölgede misafir eden Bilgin Samsun Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ. sahibi Vehbi Bilgin, gezi turuna ilk olarak Ünye’den başladı. Ünye’nin tarihi ve kültürel yerlerini gezen Cemil Çiçek ve eşi ile 20. ve 21. dönem Ankara Milletvekilli Saffet Arıkan Bedük ile beraberindekilere Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar eşlik etti. Ünye’de Belediye Konukevi ve Yaşayan Kültürel Miras Müzesi olmak üzere birçok yeri gezen Cemil Çiçek, müze evde ‘Karagöz’ oyununa eşlik etti, tokaç olarak bilinen yerel adıyla tentürük oyunu oynadı. Ünye gezisinin ardından Cemil Çiçek ve beraberindekiler Samsun Akçay’da faaliyet gösteren Bilgin Samsun Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ.yi gezdikten sonra Samsun’a devam etti.
22. Dönem Adalet Bakanı, 23. Dönem Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Ünye’yi gezdi.

OMV Samsun Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi 2018 yılı mayıs ayında satın alan ve Bilgin Samsun Elektrik olarak faaliyetine devam eden Bilgin Enerji,  22. dönem Adalet Bakanı, 23. dönem Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek’i Ünye ve Samsun’da ağırlıyor.

Cemil Çiçek ve eşini bölgede misafir eden Bilgin Samsun Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ. sahibi Vehbi Bilgin, gezi turuna ilk olarak Ünye’den başladı.

Ünye’nin tarihi ve kültürel yerlerini gezen Cemil Çiçek ve eşi ile 20. ve 21. dönem Ankara Milletvekilli Saffet Arıkan Bedük ile beraberindekilere Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar eşlik etti. Ünye’de Belediye Konukevi ve Yaşayan Kültürel Miras Müzesi olmak üzere birçok yeri gezen Cemil Çiçek, müze evde ‘Karagöz’ oyununa eşlik etti, tokaç olarak bilinen yerel adıyla tentürük oyunu oynadı.

Ünye gezisinin ardından Cemil Çiçek ve beraberindekiler Samsun Akçay’da faaliyet gösteren Bilgin Samsun Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ.yi gezdikten sonra Samsun’a devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.