Ünye’de ev yandı, anne sinir krizi geçirdi

ASAYİŞ 07.10.2018 - 00:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2242+ kez okundu.
 

Ünye’de ev yandı, anne sinir krizi geçirdi

Ünye’de evde çıkan yangında iki çocuk komşuları tarafından kurtarılırken, sinir krizi geçiren anne ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Güzelbosna Sokak’ta beş katlı binanın zemin katında Mehmet Baş’a ait evde yangın çıktı. Komşuları Serdar Çözeli, yangının olduğu eve girerek evde bulunan 13 ve 18 yaşlarında iki çocuğu dışarı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri üç araçla yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında sinir krizi geçiren anne Nurgül Baş ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangının görgü tanığı olan komşuları Serdar Çözeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Eve girdiğimde kız çocuğu içerdeydi. Yangını söndürmeye çalışıyordu. Ocakta bir şey yaparken koltuk alev almış. İçeri girdiğimde koltuklar yanıyordu. Ben çocukları dışarı çıkardım. Yapacağımız bir şey yoktu. Biz çocukları çıkarttık. Çok ağır duman vardı. Söndürecek bir şeyimiz yoktu. İtfaiyeyi ve ambulansı aradık, geldiler. Can kaybı olmaması güzel bir şey, ama mal kaybı var. İki çocuk vardı benim geldiğimde, anne baba sonradan geldi. Annesini benim telefonumdan aradılar. Ben içeri girdiğimde koltuklar yanıyordu. Odada aşırı duman vardı, giremiyorduk.” Ev yangınında iki oda tamamen kullanılamaz hale geldi.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ünye’de evde çıkan yangında iki çocuk komşuları tarafından kurtarılırken, sinir krizi geçiren anne ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Güzelbosna Sokak’ta beş katlı binanın zemin katında Mehmet Baş’a ait evde yangın çıktı.

Komşuları Serdar Çözeli, yangının olduğu eve girerek evde bulunan 13 ve 18 yaşlarında iki çocuğu dışarı çıkardı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri üç araçla yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yangında sinir krizi geçiren anne Nurgül Baş ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yangının görgü tanığı olan komşuları Serdar Çözeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Eve girdiğimde kız çocuğu içerdeydi. Yangını söndürmeye çalışıyordu. Ocakta bir şey yaparken koltuk alev almış. İçeri girdiğimde koltuklar yanıyordu. Ben çocukları dışarı çıkardım. Yapacağımız bir şey yoktu. Biz çocukları çıkarttık. Çok ağır duman vardı. Söndürecek bir şeyimiz yoktu. İtfaiyeyi ve ambulansı aradık, geldiler. Can kaybı olmaması güzel bir şey, ama mal kaybı var. İki çocuk vardı benim geldiğimde, anne baba sonradan geldi. Annesini benim telefonumdan aradılar. Ben içeri girdiğimde koltuklar yanıyordu. Odada aşırı duman vardı, giremiyorduk.”

Ev yangınında iki oda tamamen kullanılamaz hale geldi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.