Ünye’de Geleneksel Aşure Dağıtımı Gerçekleşti

KÜLTÜR 22.09.2018 - 07:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4735+ kez okundu.
 

Ünye’de Geleneksel Aşure Dağıtımı Gerçekleşti

Ünye’de her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıtıldı.
Ünye Büyük Cami ve Orta Cami’de Cuma namazının ardından düzenlenen aşure programına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da vatandaşlara aşure dağıttı.
Ünye’de her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıtıldı.

Ünye Büyük Cami ve Orta Cami’de Cuma namazının ardından düzenlenen aşure programına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da vatandaşlara aşure dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.