Ünye'de Gençlik Haftası Coşkusu

BÖLGE GÜNDEMİ 19.05.2018 - 13:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2711+ kez okundu.
 

Ünye'de Gençlik Haftası Coşkusu

“15-19 Mayıs Gençlik Haftası” düzenlenen çeşitli müsabakalarla coşku içinde kutlanmaya devam ediyor.
Ünye’de 15 Mayıs Salı günü Atatürk Anıtı’na çelenç sunumu ve Gençlik Yürüyüşü ile başlayan “15-19 Mayıs Gençlik Haftası” etkinliklerinin ikinci günü etkinlikleri Ünye Şehir Stat’ında karakucak güreşleriyle başlarken, etkinlikler kano gençlik gezisi, wushu, judo ve masa tenisi turnuvalarıyla devam etti. Üçüncü gün etkinlikleri de Ünye Kapalı Spor salonunda halter müsabakaları, kick boks ve bilek güreşi turnuvalarıyla devam etti. Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, ‘Gençlik Haftası’ etkinliklerinin dolu dolu devam ettiğini ifade ederek, “Hafta dolayısıyla birçok sportif branşta faaliyetlerimiz var. Bu faaliyetlerimiz içinde olan sosyal ve kültürel mirasımız karakucak güreşleri yapıldı. Karakucak güreşlerinde müsabaka yaptırdığımız gençlerin, derece yapmalarından ziyade kültürel mirasımız olan Ata sporumuz için bir farkındalığı yaratmak istedik. Özellikle halter branşında çalışmamız üç yıldır yapılıyor. Bu üç yılık çalışmalar sonucunda çok güzel sonuçlar aldık. Aldığımız bu sonuçlarda Halter Antrenörümüz Cumali hocamızı tebrik ediyorum. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Halter branşında Spor Bakanlığımızın yaptığı şampiyonalarda Türkiye Şampiyonlukları, Federasyonumuzun düzenlediği organizasyonlarda kızlar kategorisinde Türkiye üçüncülüğü aldık. Erkeklerde dördüncülük, üçüncülük, ikincilik ve Türkiye birinciliği aldık. Ünye’mizde böyle başarılar alındığını gördükçe bizler gururlanıyoruz.” dedi.  
“15-19 Mayıs Gençlik Haftası” düzenlenen çeşitli müsabakalarla coşku içinde kutlanmaya devam ediyor.

Ünye’de 15 Mayıs Salı günü Atatürk Anıtı’na çelenç sunumu ve Gençlik Yürüyüşü ile başlayan “15-19 Mayıs Gençlik Haftası” etkinliklerinin ikinci günü etkinlikleri Ünye Şehir Stat’ında karakucak güreşleriyle başlarken, etkinlikler kano gençlik gezisi, wushu, judo ve masa tenisi turnuvalarıyla devam etti.

Üçüncü gün etkinlikleri de Ünye Kapalı Spor salonunda halter müsabakaları, kick boks ve bilek güreşi turnuvalarıyla devam etti.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, ‘Gençlik Haftası’ etkinliklerinin dolu dolu devam ettiğini ifade ederek, “Hafta dolayısıyla birçok sportif branşta faaliyetlerimiz var. Bu faaliyetlerimiz içinde olan sosyal ve kültürel mirasımız karakucak güreşleri yapıldı. Karakucak güreşlerinde müsabaka yaptırdığımız gençlerin, derece yapmalarından ziyade kültürel mirasımız olan Ata sporumuz için bir farkındalığı yaratmak istedik. Özellikle halter branşında çalışmamız üç yıldır yapılıyor. Bu üç yılık çalışmalar sonucunda çok güzel sonuçlar aldık. Aldığımız bu sonuçlarda Halter Antrenörümüz Cumali hocamızı tebrik ediyorum. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Halter branşında Spor Bakanlığımızın yaptığı şampiyonalarda Türkiye Şampiyonlukları, Federasyonumuzun düzenlediği organizasyonlarda kızlar kategorisinde Türkiye üçüncülüğü aldık. Erkeklerde dördüncülük, üçüncülük, ikincilik ve Türkiye birinciliği aldık. Ünye’mizde böyle başarılar alındığını gördükçe bizler gururlanıyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.