Ünye’de Gönül Yürüyüşü

SİYASET 30.03.2019 - 23:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1538+ kez okundu.
 

Ünye’de Gönül Yürüyüşü

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Gönül Yürüyüşü gerçekleştirdi.
Ordu’nun Cumhur İttifakı adayları AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, seçime 1 gün kala Ünye’de “Gönül Yürüyüşü” düzenledi. Ünye Cumhuriyet Meydan’ından başlayıp, Hükümet Caddesi, Han Boğazı ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nden dönüş ile Ünye Devlet Sahil Yolu ve Belediye Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşe çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Ellerinde Türk bayrakları, AK Parti ve MHP bayrakları ile katılan vatandaşlar “Ordu’ya Güler, Ünye’ye Tavlı”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” şeklinde sloganlar attı. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, yürüyüşe katılan hemşerilerine teşekkür ederek, "Tevazu, samimiyet ve gayret ile belediye işi gönül işi diyerek çıktığımız bu yolda çok şükür milletimizle, hemşerilerimizle birlikte yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bütün kardeşlerimize, bütün isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum. Onlara teşekkür borçluyuz ama bunu ödeyemeyiz. Allah bizi mahcup etmesin, ayağıma taş değdirmesin.” dedi. Ünye Belediye Başkan adayı Hüseyin Tavlı, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'in teşrifleri ile gerçekleştirdiğimiz kutlu yürüyüşümüze katılan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.   Yürüyüşe AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, partililer ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Gönül Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ordu’nun Cumhur İttifakı adayları AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, seçime 1 gün kala Ünye’de “Gönül Yürüyüşü” düzenledi.

Ünye Cumhuriyet Meydan’ından başlayıp, Hükümet Caddesi, Han Boğazı ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nden dönüş ile Ünye Devlet Sahil Yolu ve Belediye Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşe çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları, AK Parti ve MHP bayrakları ile katılan vatandaşlar “Ordu’ya Güler, Ünye’ye Tavlı”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” şeklinde sloganlar attı.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, yürüyüşe katılan hemşerilerine teşekkür ederek, "Tevazu, samimiyet ve gayret ile belediye işi gönül işi diyerek çıktığımız bu yolda çok şükür milletimizle, hemşerilerimizle birlikte yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bütün kardeşlerimize, bütün isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum. Onlara teşekkür borçluyuz ama bunu ödeyemeyiz. Allah bizi mahcup etmesin, ayağıma taş değdirmesin.” dedi.

Ünye Belediye Başkan adayı Hüseyin Tavlı, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'in teşrifleri ile gerçekleştirdiğimiz kutlu yürüyüşümüze katılan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Yürüyüşe AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.