Ünye’de İşyeri Kurşunlandı!

ASAYİŞ 19.02.2019 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2284+ kez okundu.
 

Ünye’de İşyeri Kurşunlandı!

Ünye’de 16:00 sıralarında bir iş yerinde kurşunlanma olayı gerçekleşti.
Edinilen bilgiye göre, Liseler mahallesi Bahri Kaymaz sokakta bulunan ve işletmeciliğini R. T. ‘nin yaptığı inşaat malzemeleri satışı yapılan işyeri, kurşunlandı. Kurşunlama olayında olay yerinde 7 adet 9 mm kovan elde edildiği, işyeri sahibinin akrabası olduğu ileri sürülen M. A.’nın 52 LM 984 plakalı araç ile kaçtığı ve sonra aracın terk edilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken,  konu Cumhuriyet Savcısı’na bildirilerek gerekli adli tahkikat ve şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatıldı.
Ünye’de 16:00 sıralarında bir iş yerinde kurşunlanma olayı gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Liseler mahallesi Bahri Kaymaz sokakta bulunan ve işletmeciliğini R. T. ‘nin yaptığı inşaat malzemeleri satışı yapılan işyeri, kurşunlandı.

Kurşunlama olayında olay yerinde 7 adet 9 mm kovan elde edildiği, işyeri sahibinin akrabası olduğu ileri sürülen M. A.’nın 52 LM 984 plakalı araç ile kaçtığı ve sonra aracın terk edilmiş halde bulunduğu öğrenildi.

Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken,  konu Cumhuriyet Savcısı’na bildirilerek gerekli adli tahkikat ve şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.