Ünye’de Kedi Operasyonu

YAŞAM (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 27.05.2020 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1711+ kez okundu.
 

Ünye’de Kedi Operasyonu

Ünyede otomobilin motor kısmına sıkışan kediyi itfaiye kurtardı
  Olay Ünye Kaledere mahallesi devlet sahil yolu üzerinde gerçekleşti.  Cadde üzerinde bulunan  otomobilin motor kısmına giren kediyi bulunduğu yerden itfaiye ekipleri kurtardı.Kurtarılan kedi daha sonra gözden uzaklaştı. ARAÇLARI ÇALIŞTIRMADAN KONTROL EDİN  Havaların soğuk gitmesi nedeniyle Sokak hayvanlarına sıcak ortam bulabilmek için araçların motor kısmını tercih etmesi nedeniyle bu tür vakaların yaşanabileceğini belirten itfaiye ekipleri, sürücülerin araçlarının çalıştırmadan önce kontrol etmesinde fayda olduğunu belirttiler.
Ünyede otomobilin motor kısmına sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

 

Olay Ünye Kaledere mahallesi devlet sahil yolu üzerinde gerçekleşti.

 Cadde üzerinde bulunan  otomobilin motor kısmına giren kediyi bulunduğu yerden itfaiye ekipleri kurtardı.Kurtarılan kedi daha sonra gözden uzaklaştı.

ARAÇLARI ÇALIŞTIRMADAN KONTROL EDİN

 Havaların soğuk gitmesi nedeniyle Sokak hayvanlarına sıcak ortam bulabilmek için araçların motor kısmını tercih etmesi nedeniyle bu tür vakaların yaşanabileceğini belirten itfaiye ekipleri, sürücülerin araçlarının çalıştırmadan önce kontrol etmesinde fayda olduğunu belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.