Ünye'de Mezuniyet Heyecanı

EĞİTİM 01.07.2019 - 13:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2592+ kez okundu.
 

Ünye'de Mezuniyet Heyecanı

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ünye, ikizce ve Akkuş Meslek Yüksekokullarının 2018-2019 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Ünye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, Ünye MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kaya, Akkuş MYO Müdürü Öğr. Gör. Cesur Kırmanoğlu, İkizce MYO Müdürü Öğr. Gör. Hülya Solak, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Arslan Canşi, “Dört yıl boyunca teorik olarak gördüğümüz dersleri bugünden sonra edindiğimiz bilgiler ışığında gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta uygulama zamanı geldi. Bizleri en iyi şekilde yetiştiren hocalarımıza, aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “dedi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ordu Üniversitemizin Ünye, Akkuş ve İkizce yerleşkeleri olarak ortaklaşa düzenlenen mezuniyet töreninin hayırlı olmasını diliyorum. Sevgili gençlerimiz önemli bir dönüm noktasını bugün burada tamamlamış bulunmaktasınız. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarıla diliyorum. Sizlerin yetişmesinde emeği olan ailelerinize, Ordu Üniversitesinin akademisyen ve idari personeline teşekkür ediyorum.” dedi. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı ödülleri verildi. İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya İkizce MYO birincileri Esra Özer ve Fatma Anar’a, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Arslan Canşi’ye, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Akkuş MYO birincisi Berkay Cürebal’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta Ünye MYO birincisi Zafer Ayan’a, , İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı İkizce MYO ikincisi Nurhayat Yağlı’ya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre Ünye İİBF ikincisi Burçin Karagöl’e, Ünye MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kaya ikinci Muhammet Öztürk’e, Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu ikinci Muhittin Kaya’ya, Ünye İİBF Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Yılmaz üçüncü Şenay Taştekin’e, İkizce MYO Müdür Öğr. Gör. Hülya Solak üçüncü Hicran Ay’a, Ünye MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Murat Cem Bozkurt üçüncü Mert Vural’a, Akkuş MYO Müdürü Öğr. Gör. Cesur Kırmanoğlu üçüncü İsmail Turan’a plaketlerini verdi. Tören, mezun olan öğrencilere anı belgesinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.          
Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ünye, ikizce ve Akkuş Meslek Yüksekokullarının 2018-2019 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ünye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, Ünye MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kaya, Akkuş MYO Müdürü Öğr. Gör. Cesur Kırmanoğlu, İkizce MYO Müdürü Öğr. Gör. Hülya Solak, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Arslan Canşi, “Dört yıl boyunca teorik olarak gördüğümüz dersleri bugünden sonra edindiğimiz bilgiler ışığında gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta uygulama zamanı geldi. Bizleri en iyi şekilde yetiştiren hocalarımıza, aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ordu Üniversitemizin Ünye, Akkuş ve İkizce yerleşkeleri olarak ortaklaşa düzenlenen mezuniyet töreninin hayırlı olmasını diliyorum. Sevgili gençlerimiz önemli bir dönüm noktasını bugün burada tamamlamış bulunmaktasınız. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarıla diliyorum. Sizlerin yetişmesinde emeği olan ailelerinize, Ordu Üniversitesinin akademisyen ve idari personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı ödülleri verildi. İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya İkizce MYO birincileri Esra Özer ve Fatma Anar’a, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Arslan Canşi’ye, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Akkuş MYO birincisi Berkay Cürebal’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta Ünye MYO birincisi Zafer Ayan’a, , İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı İkizce MYO ikincisi Nurhayat Yağlı’ya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre Ünye İİBF ikincisi Burçin Karagöl’e, Ünye MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kaya ikinci Muhammet Öztürk’e, Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu ikinci Muhittin Kaya’ya, Ünye İİBF Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Yılmaz üçüncü Şenay Taştekin’e, İkizce MYO Müdür Öğr. Gör. Hülya Solak üçüncü Hicran Ay’a, Ünye MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Murat Cem Bozkurt üçüncü Mert Vural’a, Akkuş MYO Müdürü Öğr. Gör. Cesur Kırmanoğlu üçüncü İsmail Turan’a plaketlerini verdi.

Tören, mezun olan öğrencilere anı belgesinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.