Ünye’de Muhtarlar Günü Kutlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 19.10.2020 - 14:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1191+ kez okundu.
 

Ünye’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Muhtarlar ve muhtarlık müessesenin ihtiyaçları, sorunları ve tarihsel bağlarını korumak amacıyla kabul edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü, bugün beşinci kez kutlandı.
  2015 yılında muhtarların sorunlarını ve sorunların çözümleri noktasında çözüm önerileri ile müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla kabul edilen 19 Ekim Muhtarlar günü kutlamalarının bu yıl beşincisi yapılıyor. Ünye’de cumhuriyet meydanında protokolün ve muhtarların katılımıyla düzenlenen kutlama programı anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından günün anlam ve önemine özel bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Ünye Şube Başkanı Hasan Çalışkan, muhtarlık mesleğinin kazanımlarına değinirken, muhtarların da son dönemlerde adeta altın çağını yaşadığını ifade etti. Hasan Çalışkan, meslektaşlarının gününü kutlarken, muhtarlık mesleğinin kazanımları için de Cumhurbaşkanına da teşekkür etti.
Muhtarlar ve muhtarlık müessesenin ihtiyaçları, sorunları ve tarihsel bağlarını korumak amacıyla kabul edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü, bugün beşinci kez kutlandı.

 

2015 yılında muhtarların sorunlarını ve sorunların çözümleri noktasında çözüm önerileri ile müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla kabul edilen 19 Ekim Muhtarlar günü kutlamalarının bu yıl beşincisi yapılıyor.

Ünye’de cumhuriyet meydanında protokolün ve muhtarların katılımıyla düzenlenen kutlama programı anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Ardından günün anlam ve önemine özel bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Ünye Şube Başkanı Hasan Çalışkan, muhtarlık mesleğinin kazanımlarına değinirken, muhtarların da son dönemlerde adeta altın çağını yaşadığını ifade etti. Hasan Çalışkan, meslektaşlarının gününü kutlarken, muhtarlık mesleğinin kazanımları için de Cumhurbaşkanına da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.