Ünye’de Nostalji Yaşandı!

YAŞAM 16.07.2019 - 13:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1768+ kez okundu.
 

Ünye’de Nostalji Yaşandı!

Ünye’de bu yıl 3.’sü düzenlenen Klasik Araba Festivali vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü
Her biri 40-60 yaş arasında olan ancak yıllara inat varlığını sürdüren klasik otomobiller görücüye çıktı. Ünye Belediyesi’nin ev sahipliğinde 50’ye yakın otomobil Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sergilendi. Özellikle meraklıları bugünü beklerken her otomobil dakikalarca incelendi. Meraklılarına motor bölümü de gösterilen otomobiller Ünye’de çevre illerden geldi. Her biri yürür durumda olan otomobillerin önünde fotoğraf çektiren vatandaşlar uzun süre araçları inceledi. Ünye aynı zamanda Trabzon, Samsun, Giresun ve Kayseri illerinden gelen klasik otomobil tutkunlarını da buluşturdu. 1950-yıllarının gözde otomobilleri de Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda görsel şölen sundu. Yarım asırlık otomobiller festivalin ardından Ünye’den ayrıldı.
Ünye’de bu yıl 3.’sü düzenlenen Klasik Araba Festivali vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü

Her biri 40-60 yaş arasında olan ancak yıllara inat varlığını sürdüren klasik otomobiller görücüye çıktı. Ünye Belediyesi’nin ev sahipliğinde 50’ye yakın otomobil Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sergilendi. Özellikle meraklıları bugünü beklerken her otomobil dakikalarca incelendi. Meraklılarına motor bölümü de gösterilen otomobiller Ünye’de çevre illerden geldi. Her biri yürür durumda olan otomobillerin önünde fotoğraf çektiren vatandaşlar uzun süre araçları inceledi.

Ünye aynı zamanda Trabzon, Samsun, Giresun ve Kayseri illerinden gelen klasik otomobil tutkunlarını da buluşturdu. 1950-yıllarının gözde otomobilleri de Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda görsel şölen sundu. Yarım asırlık otomobiller festivalin ardından Ünye’den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.