Ünye’de Ramazan Çadırı Kuruldu

BÖLGE GÜNDEMİ 06.05.2019 - 14:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1577+ kez okundu.
 

Ünye’de Ramazan Çadırı Kuruldu

Onbir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ünye’de İftar Çadırı Kuruldu.
Her yıl Ramazan ayında iftara yetişemeyen vatandaşlar ile muhtaç vatandaşların yemek ihtiyacının karşılandığı iftar çadırının kurulma çalışmaları bu yıl da tamamlandı. Ünye Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi)’nin spor salonunda kurulan iftar çadırında her gün 1200 kişilik yemek hazırlanacak. Restoran kalitesinde hazırlanan yemekler vatandaşlara iftar vaktinde ikram edilecek. İftar Çadırında 600 kişiye sıcak yemek verilirken 600 muhtaç kişinin de evine gönderilecek. İftar Çadırı Ramazan ayının ilk günü yani Pazartesi akşamından itibaren hizmet verecek.
Onbir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ünye’de İftar Çadırı Kuruldu.

Her yıl Ramazan ayında iftara yetişemeyen vatandaşlar ile muhtaç vatandaşların yemek ihtiyacının karşılandığı iftar çadırının kurulma çalışmaları bu yıl da tamamlandı.

Ünye Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi)’nin spor salonunda kurulan iftar çadırında her gün 1200 kişilik yemek hazırlanacak.

Restoran kalitesinde hazırlanan yemekler vatandaşlara iftar vaktinde ikram edilecek. İftar Çadırında 600 kişiye sıcak yemek verilirken 600 muhtaç kişinin de evine gönderilecek.

İftar Çadırı Ramazan ayının ilk günü yani Pazartesi akşamından itibaren hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.