Ünye’de Sahte Polis Yakalandı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 21.11.2018 - 11:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1944+ kez okundu.
 

Ünye’de Sahte Polis Yakalandı

Ünye’de bir kafe de kendini polis olarak tanıtan kişi yakalandı.Ünye Emniyetinin titiz çalışması sonucu O.Ç isimli sahte polis yakalandı.
Edinilen bilgiye göre,38 Yaşındaki O.Ç ‘nin üzerinde iki tane metal polis rozeti bulundu.   Sahte polis O.Ç, aynı iş yerinde tartışan bir bayan ile bir erkek şahsı polis rozetini gösterip polis olduğunu söyleyerek ayırmış ,daha sonra bayan şahıs ile sosyal medya üzerinden irtibat kurup aynı cafede buluşmuşlar. O.Ç cafede buluştuğu bayan şahsa ve çevresine kendini polis olarak tanıtması sonucu Ünye ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalanarak hakkında   adli işlem başlatıldı.
Ünye’de bir kafe de kendini polis olarak tanıtan kişi yakalandı.Ünye Emniyetinin titiz çalışması sonucu O.Ç isimli sahte polis yakalandı.

Edinilen bilgiye göre,38 Yaşındaki O.Ç ‘nin üzerinde iki tane metal polis rozeti bulundu.

 

Sahte polis O.Ç, aynı iş yerinde tartışan bir bayan ile bir erkek şahsı polis rozetini gösterip polis olduğunu söyleyerek ayırmış ,daha sonra bayan şahıs ile sosyal medya üzerinden irtibat kurup aynı cafede buluşmuşlar. O.Ç cafede buluştuğu bayan şahsa ve çevresine kendini polis olarak tanıtması sonucu Ünye ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalanarak hakkında   adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.