Ünye’de servis şoförleri bilgilendirildi

BÖLGE GÜNDEMİ 08.01.2019 - 22:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1982+ kez okundu.
 

Ünye’de servis şoförleri bilgilendirildi

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede öğrenci taşıyan özel servis şoförleri için bilgilendirme toplantısı yaptı.
Ünye’de özel olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara öğrenci servis taşımacılığı yapan şoförler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgilendirildi. Meçhul Asker Ortaokulu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısında servis şoförlerine dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgiler verildi. Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Aydın Keleş, sürücülerin dikkat etmesi gereken hususlar, araçların taşıması gereken özellikler, rehber personellerin taşıması gereken hususlar ve trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaparak, sürücülerden okul servis araçları yönetmeliğine uygun olarak hareket etmeleri istendi
Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede öğrenci taşıyan özel servis şoförleri için bilgilendirme toplantısı yaptı.

Ünye’de özel olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara öğrenci servis taşımacılığı yapan şoförler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgilendirildi.

Meçhul Asker Ortaokulu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısında servis şoförlerine dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Aydın Keleş, sürücülerin dikkat etmesi gereken hususlar, araçların taşıması gereken özellikler, rehber personellerin taşıması gereken hususlar ve trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaparak, sürücülerden okul servis araçları yönetmeliğine uygun olarak hareket etmeleri istendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.