Ünye’de Sessizlik Hakim

YAŞAM (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 26.04.2020 - 21:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2114+ kez okundu.
 

Ünye’de Sessizlik Hakim

Korona virüsü tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağına Ünyeliler uyuyor. Kısıtlamanın etkileri, kentin normal zamanlarda kalabalık olan tüm noktalarında hissediliyor.
  96 saatlik yasağın başlamasıyla birlikte, cadde ve sokaklar sessizliğe bürünürken, sokağa çıkma yasağının 3.  gününde Ünye sokaklarında aşağıdaki görüntüler hakimdi. Bugün sizler için Ünye sokaklarını gezdik, görüntüler aldık.Görevlilerin haricinde sokaklar bomboştu.  Ünye’nin birçok yerinde polis tarafından oluşturulan kontrol noktalarında durdurulan araç ve yayalardan, yasaktan muaf olduklarını gösteren belge talep ediliyor. Yasak kapsamında boş kalan sokak, cadde ve parklar ise belediye ekipleri tarafından ilaçlanarak dezenfekte çalışmalarına da devam ediliyor. Sokağa çıkma yasağından dolayı sokak ve caddeler yine sokak hayvanlarına kaldı. Sessiz kalan sokak ve caddelerde kuş ve sokak köpeklerinin sesleri duyuluyor. Ayrıca sokaktaki hayvanların aç kalmamaları için belediye ekipleri tarafından park ve bahçelerdeki mama kaplarına yiyecekler bırakılıyor. Sokağa çıkma yasağı 26 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’te sona erecek. Yasağa uymayanlara 3 bin 150 lira idari para cezası kesilecek
Korona virüsü tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağına Ünyeliler uyuyor. Kısıtlamanın etkileri, kentin normal zamanlarda kalabalık olan tüm noktalarında hissediliyor.

 

96 saatlik yasağın başlamasıyla birlikte, cadde ve sokaklar sessizliğe bürünürken, sokağa çıkma yasağının 3.  gününde Ünye sokaklarında aşağıdaki görüntüler hakimdi.

Bugün sizler için Ünye sokaklarını gezdik, görüntüler aldık.Görevlilerin haricinde sokaklar bomboştu. 

Ünye’nin birçok yerinde polis tarafından oluşturulan kontrol noktalarında durdurulan araç ve yayalardan, yasaktan muaf olduklarını gösteren belge talep ediliyor.

Yasak kapsamında boş kalan sokak, cadde ve parklar ise belediye ekipleri tarafından ilaçlanarak dezenfekte çalışmalarına da devam ediliyor.

Sokağa çıkma yasağından dolayı sokak ve caddeler yine sokak hayvanlarına kaldı. Sessiz kalan sokak ve caddelerde kuş ve sokak köpeklerinin sesleri duyuluyor.

Ayrıca sokaktaki hayvanların aç kalmamaları için belediye ekipleri tarafından park ve bahçelerdeki mama kaplarına yiyecekler bırakılıyor.

Sokağa çıkma yasağı 26 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’te sona erecek. Yasağa uymayanlara 3 bin 150 lira idari para cezası kesilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.