Ünye'den yüksek oy oranıyla destek bekliyoruz

SİYASET 26.03.2019 - 11:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1367+ kez okundu.
 

Ünye'den yüksek oy oranıyla destek bekliyoruz

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya gelirken, “Ünye’de yüksek oranda oy bekliyoruz” dediler.
"Rekor bir oy oranıyla Ünye bizlere destek verdiğinde, ilimize önem veren Cumhurbaşkanımızın elini daha fazla güçlendireceğiz.”diyen Güler, “Biz zincirleme olarak birbirilerimizin kefiliyiz. Hüseyin Bey güzel çalışmalar yapacak, biz devamını getireceğiz, Numan Bey devamını getirecek, Cumhurbaşkanımız devamını getirecek.” dedi. Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı da, “Bu saatten sonra çalışmalarımız çok daha gayretli ve çok daha birliktelik içerisinde olmalı. Seçim çalışmalarına daha fazla zaman ayırarak son haftayı iyi değerlendirmemiz lazım.”diyerek partililere çağrı yaptı.     AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler; Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’yla birlikte Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen  kahvaltıda partililerle bir araya geldi. Güler ve Tavlı, partililere son haftaya girerken daha gayretli olmaları çağrısında bulunarak, hep beraber daha sıkı çalışılmasını istediler. Güler, "Rekor bir oy oranıyla Ünye bizlere destek verdiğinde, ilimize önem veren Cumhurbaşkanımızın elini daha fazla güçlendireceğiz. Biz zincirleme olarak birbirilerimizin kefiliyiz. Hüseyin Bey güzel çalışmalar yapacak, biz devamını getireceğiz, Numan Bey devamını getirecek, Cumhurbaşkanımız devamını getirecek.” dedi. -“Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan sahadayız”- AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, iki ayı aşkın zamandır dur durak bilmeden sahada olduklarını ifade ederek, “19 Ocak’ta adaylığımızın belli olmasıyla birlikte hep beraber gece gündüz demeden, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadan sahadayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kadememiz ve Cumhur İttifakı ortağımız olan Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle birlikte hiç durmadan çalışıyoruz. Bu saatten sonra çalışmalarımız çok daha gayretli ve çok daha birliktelik içerisinde olmalı. Seçim çalışmalarına daha fazla zaman ayırarak son haftayı iyi değerlendirmemiz lazım.” dedi. -“Hüseyin Bey’in projelerinin hepsine imzamızı atıyoruz”- AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ünye’den yüksek bir oy oranı beklediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı: “Seçim çalışmalarında bir haftadan az bir zaman kaldı. Gelecek hafta bu gün her şey belli olacak.  Moralimiz ve motivasyonumuz gayet iyi, iyi sonuçlar alacağımızı rakamlar gösteriyor. Ben sizlerden son haftayı daha iyi değerlendirip, daha çok çalışarak yüksek bir oy oranı bekliyorum. Rekor bir oy oranıyla Ünye bizlere destek verdiğinde, ilimize önem veren Cumhurbaşkanımızın elini daha fazla güçlendireceğiz. Hüseyin Bey ve ben projelerimizi anlattık. Hüseyin Bey’in projelerin hepsine imzamızı atıyoruz. Biz zincirleme olarak birbirilerimizin kefiliyiz. Hüseyin Bey güzel çalışmalar yapacak, biz devamını getireceğiz, Numan Bey devamını getirecek, Cumhurbaşkanımız devamını getirecek.” Hilmi Güler ve Hüseyin Tavlı, daha sonra Ünye Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek sorun ve istekleri konusunda istişarede bulundular.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya gelirken, “Ünye’de yüksek oranda oy bekliyoruz” dediler.

"Rekor bir oy oranıyla Ünye bizlere destek verdiğinde, ilimize önem veren Cumhurbaşkanımızın elini daha fazla güçlendireceğiz.”diyen Güler, “Biz zincirleme olarak birbirilerimizin kefiliyiz. Hüseyin Bey güzel çalışmalar yapacak, biz devamını getireceğiz, Numan Bey devamını getirecek, Cumhurbaşkanımız devamını getirecek.” dedi.

Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı da, “Bu saatten sonra çalışmalarımız çok daha gayretli ve çok daha birliktelik içerisinde olmalı. Seçim çalışmalarına daha fazla zaman ayırarak son haftayı iyi değerlendirmemiz lazım.”diyerek partililere çağrı yaptı.

 

 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler; Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’yla birlikte Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen  kahvaltıda partililerle bir araya geldi.

Güler ve Tavlı, partililere son haftaya girerken daha gayretli olmaları çağrısında bulunarak, hep beraber daha sıkı çalışılmasını istediler.

Güler, "Rekor bir oy oranıyla Ünye bizlere destek verdiğinde, ilimize önem veren Cumhurbaşkanımızın elini daha fazla güçlendireceğiz. Biz zincirleme olarak birbirilerimizin kefiliyiz. Hüseyin Bey güzel çalışmalar yapacak, biz devamını getireceğiz, Numan Bey devamını getirecek, Cumhurbaşkanımız devamını getirecek.” dedi.

-“Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan sahadayız”-

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, iki ayı aşkın zamandır dur durak bilmeden sahada olduklarını ifade ederek, 19 Ocak’ta adaylığımızın belli olmasıyla birlikte hep beraber gece gündüz demeden, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadan sahadayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kadememiz ve Cumhur İttifakı ortağımız olan Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle birlikte hiç durmadan çalışıyoruz. Bu saatten sonra çalışmalarımız çok daha gayretli ve çok daha birliktelik içerisinde olmalı. Seçim çalışmalarına daha fazla zaman ayırarak son haftayı iyi değerlendirmemiz lazım.” dedi.

-“Hüseyin Bey’in projelerinin hepsine imzamızı atıyoruz”-

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ünye’den yüksek bir oy oranı beklediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Seçim çalışmalarında bir haftadan az bir zaman kaldı. Gelecek hafta bu gün her şey belli olacak.  Moralimiz ve motivasyonumuz gayet iyi, iyi sonuçlar alacağımızı rakamlar gösteriyor. Ben sizlerden son haftayı daha iyi değerlendirip, daha çok çalışarak yüksek bir oy oranı bekliyorum. Rekor bir oy oranıyla Ünye bizlere destek verdiğinde, ilimize önem veren Cumhurbaşkanımızın elini daha fazla güçlendireceğiz. Hüseyin Bey ve ben projelerimizi anlattık. Hüseyin Bey’in projelerin hepsine imzamızı atıyoruz. Biz zincirleme olarak birbirilerimizin kefiliyiz. Hüseyin Bey güzel çalışmalar yapacak, biz devamını getireceğiz, Numan Bey devamını getirecek, Cumhurbaşkanımız devamını getirecek.”

Hilmi Güler ve Hüseyin Tavlı, daha sonra Ünye Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek sorun ve istekleri konusunda istişarede bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.