Ünye Emniyetinden Huzur Operasyonu

ASAYİŞ 24.05.2018 - 12:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1721+ kez okundu.
 

Ünye Emniyetinden Huzur Operasyonu

Ünye Emniyet Müdürlüğü, Ramazan ayının ilk haftası itibariyle ‘huzurlu sokaklar’ uygulamasını başlattı.
Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruldu.   İlk uygulama dün 15.00 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması ile vatandaşların huzurlu olmaları için 15 ekip 60 polis tarafından şehrin 10  ayrı noktasında huzur uygulaması yapılırken ,ayrıca 10 işyeri kontrol edildi . Uygulamada 230 şahsın Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı. Birim amirlerinin katılımı ve İlçe emniyet müdürü Ahmet Aksu’nun bizzat katılıp koordine  ettiği   huzur uygulamasında olumsuz bir durum ile karşılaşılmadı. Operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve trafik ekipleri katıldı. Huzurlu bir Ünye için uygulamaların devam edeceği öğrenildi.  
Ünye Emniyet Müdürlüğü, Ramazan ayının ilk haftası itibariyle ‘huzurlu sokaklar’ uygulamasını başlattı.

Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruldu.   İlk uygulama dün 15.00 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması ile vatandaşların huzurlu olmaları için 15 ekip 60 polis tarafından şehrin 10  ayrı noktasında huzur uygulaması yapılırken ,ayrıca 10 işyeri kontrol edildi . Uygulamada 230 şahsın Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı.

Birim amirlerinin katılımı ve İlçe emniyet müdürü Ahmet Aksu’nun bizzat katılıp koordine  ettiği   huzur uygulamasında olumsuz bir durum ile karşılaşılmadı.

Operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve trafik ekipleri katıldı.

Huzurlu bir Ünye için uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.