Ünye Futbol Kulübü :7 Gülyalı Turnasuyuspor :2

SPOR 16.02.2020 - 21:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1435+ kez okundu.
 

Ünye Futbol Kulübü :7 Gülyalı Turnasuyuspor :2

U-15 Ligi B grubunda mücadele eden takımımız Gülyalı Turnasuyu karşısında sahadan farklı galip ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta lige Ordu deplasmanında Kirazlimanıspor karşısında yine 7 gollü bir galibiyet ile başlayan oyuncularımız Turnasuyu karşısında da 7 golle kazandı. Müsabakada düdük çalan Hakan Karataş'ın yardımcılıklarını Alper Gürsoy ile Ahmet Aslaner yaparken takımımız sahaya Emir Batuğ Çakır,Arda Karaman,Taner Dalkıç,Arda Berk Özkan,Ali Kenanoğlu,Mert Efe Arslan,Alperen Dönmez,Emre Baş,Servet Mert Sarı,Efe Çakır,Mustafa Tuğra Çakır onbiri ile çıktı.Mehmet Akif Apaydın,Berat Aydoğan,Şerif Sinecek,Samed Aydın,Soner Gemici,Abdullah Midilli ve Oğuz Keskin ise forma bekleyen isimler oldular. Konuk ekip Gülyalı Turnasuyu takımında Koray Başar,Mehmet Berat Sarı,Emirhan Vayni,Baran Yılmaz,Ege Dik,Göktuğ Gündoğdu,Arda Kılıç,Umut Aksoy,Metehan Albayrak,Kadir Yetkin,Arda Atmaca ilk onbirde yer alırken Hüseyin Korkmaz,Burak Umut Akbulut,Berat Çakmak,Ali Berk Bektaş,Arda Gündoğdu,Ahmet Yasin Çakmak oyuna sonradan dahil olan isimlerdi. Takımımıza galibiyeti getiren golleri Arda Berk Özkan(2),Mert Efe Arslan,Taner Dalkıç,Mustafa Tuğra Çakır,Abdullah Midilli ve Efe Çakır kaydetti.   Müsabakanın hakem triosuna teşekkür ederken,centilmence mücadelelerinden dolayı konuk ekibi tebrik ederiz.
U-15 Ligi B grubunda mücadele eden takımımız Gülyalı Turnasuyu karşısında sahadan farklı galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta lige Ordu deplasmanında Kirazlimanıspor karşısında yine 7 gollü bir galibiyet ile başlayan oyuncularımız Turnasuyu karşısında da 7 golle kazandı.

Müsabakada düdük çalan Hakan Karataş'ın yardımcılıklarını Alper Gürsoy ile Ahmet Aslaner yaparken takımımız sahaya Emir Batuğ Çakır,Arda Karaman,Taner Dalkıç,Arda Berk Özkan,Ali Kenanoğlu,Mert Efe Arslan,Alperen Dönmez,Emre Baş,Servet Mert Sarı,Efe Çakır,Mustafa Tuğra Çakır onbiri ile çıktı.Mehmet Akif Apaydın,Berat Aydoğan,Şerif Sinecek,Samed Aydın,Soner Gemici,Abdullah Midilli ve Oğuz Keskin ise forma bekleyen isimler oldular.

Konuk ekip Gülyalı Turnasuyu takımında Koray Başar,Mehmet Berat Sarı,Emirhan Vayni,Baran Yılmaz,Ege Dik,Göktuğ Gündoğdu,Arda Kılıç,Umut Aksoy,Metehan Albayrak,Kadir Yetkin,Arda Atmaca ilk onbirde yer alırken Hüseyin Korkmaz,Burak Umut Akbulut,Berat Çakmak,Ali Berk Bektaş,Arda Gündoğdu,Ahmet Yasin Çakmak oyuna sonradan dahil olan isimlerdi.

Takımımıza galibiyeti getiren golleri Arda Berk Özkan(2),Mert Efe Arslan,Taner Dalkıç,Mustafa Tuğra Çakır,Abdullah Midilli ve Efe Çakır kaydetti.

 

Müsabakanın hakem triosuna teşekkür ederken,centilmence mücadelelerinden dolayı konuk ekibi tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.