Ünye Futbol Kulübü Antalya Cup’ta…

SPOR 24.01.2019 - 23:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1661+ kez okundu.
 

Ünye Futbol Kulübü Antalya Cup’ta…

Başarılı alt yapı çalışmaları ile adından söz ettiren Ünye Futbol Kulübü,süper lig ekiplerinin alt yapı takımlarının da katılacağı 3.Antalya Turnuvasına davet edildi.
enerbahçe, Beşiktaş gibi dev isimlerin yanı sıra Medipol Başakşehir,Bursaspor,Atiker Konyaspor,Akhisar Belediyespor,Göztepe,Antalyaspor gibi süper lig ekipleriyle yurt dışından takımların da katılacağı uluslararası turnuvada Ünye Futbol Kulübü de boy gösterecek. 25-27 Ocak tarihleri arasında Antalya Side’de gerçekleşecek olan prestijli turnunaya U-12,U-11,U-10 ve U-9 kategorilerinde toplam 48 takım katılıyor.Ünye Futbol Kulübü ise U-12,U11 ve U-9 takımları ile turnuvaya iştirak edecek. Düzenlemiş olduğu eğitim seminerleri ve çeşitli sosyal faaliyetleri ile saha içinde olduğu kadar saha dışında da başarılı çalışmalarıyla alt yapıya farklı bir bakış açısı getiren Ünye Futbol Kulübü daha önce de İzmir Altınordu Kulübü’nün düzenlemiş olduğu turnuvalara katılmıştı.ÜFK yine farkını ortaya koyarak futbolcu adaylarının tecrübe kazanmaları ve futbol gelişimlerine katkı sağlamak için bu defa da yönünü Antalya’ya çevirdi. Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı resmi hakemlerin yöneteceği müsabakalarda 1500’ün üzerinde küçük kramponun yeşil çimlere ayak basacağı Antalya Cup’ta Ön Elemesi’nde 180 maç yapılacağını söyleyen Antalya Cup Etkinlikler Direktörü Taygun Yavaş “Turnuva kültürü yaşamak, bir futbolcunun gelişiminde çok önemli rol oynuyor. Yola çıkarken ülkemizin her bölgesinden takımları bir arada maç yapabilmesini hayal etmiştik. Geldiğimiz noktada artık bunu başarmaya bir adımımız kaldı. Ünye Futbol Kulübü de daha önce turnuvalarımıza katılarak başarılı maçlar çıkarmışlardı.Kendilerini tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız.Ben organizasyona katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Tamtürk; “Bizim çocuklarımız da en iyilerin arasında olmayı hak ediyor.” Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk turnuvaya katılımları ile ilgili şunları söyledi. “Bütün gayretimiz çocuklarımızın futbol gelişimlerine katkı sağlamak yönündedir.Bunun için kabuğunu kıran,yönünü gelişime doğru çeviren bir kulüp anlayışı ile hareket ediyoruz.Bu bakımdan böyle önemli bir turnuvaya iştirak edecek olmamızı çok önemli.Futbolcu adayı çocuklarımızın öz güven kazanmaları,futbol gelişimlerini ve futbola bakış açılarını geliştirmeleri açısından çok yararlı bir turnuva olacağı kanaatindeyim.Bizim çocuklarımız da en iyilerin arasında olmayı hak ediyor ve bizlere güvenerek bizimle bu yolda yürüyen velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
Başarılı alt yapı çalışmaları ile adından söz ettiren Ünye Futbol Kulübü,süper lig ekiplerinin alt yapı takımlarının da katılacağı 3.Antalya Turnuvasına davet edildi.

enerbahçe, Beşiktaş gibi dev isimlerin yanı sıra Medipol Başakşehir,Bursaspor,Atiker Konyaspor,Akhisar Belediyespor,Göztepe,Antalyaspor gibi süper lig ekipleriyle yurt dışından takımların da katılacağı uluslararası turnuvada Ünye Futbol Kulübü de boy gösterecek. 25-27 Ocak tarihleri arasında Antalya Side’de gerçekleşecek olan prestijli turnunaya U-12,U-11,U-10 ve U-9 kategorilerinde toplam 48 takım katılıyor.Ünye Futbol Kulübü ise U-12,U11 ve U-9 takımları ile turnuvaya iştirak edecek.
Düzenlemiş olduğu eğitim seminerleri ve çeşitli sosyal faaliyetleri ile saha içinde olduğu kadar saha dışında da başarılı çalışmalarıyla alt yapıya farklı bir bakış açısı getiren Ünye Futbol Kulübü daha önce de İzmir Altınordu Kulübü’nün düzenlemiş olduğu turnuvalara katılmıştı.ÜFK yine farkını ortaya koyarak futbolcu adaylarının tecrübe kazanmaları ve futbol gelişimlerine katkı sağlamak için bu defa da yönünü Antalya’ya çevirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı resmi hakemlerin yöneteceği müsabakalarda 1500’ün üzerinde küçük kramponun yeşil çimlere ayak basacağı Antalya Cup’ta Ön Elemesi’nde 180 maç yapılacağını söyleyen Antalya Cup Etkinlikler Direktörü Taygun Yavaş “Turnuva kültürü yaşamak, bir futbolcunun gelişiminde çok önemli rol oynuyor. Yola çıkarken ülkemizin her bölgesinden takımları bir arada maç yapabilmesini hayal etmiştik. Geldiğimiz noktada artık bunu başarmaya bir adımımız kaldı. Ünye Futbol Kulübü de daha önce turnuvalarımıza katılarak başarılı maçlar çıkarmışlardı.Kendilerini tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız.Ben organizasyona katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Tamtürk; “Bizim çocuklarımız da en iyilerin arasında olmayı hak ediyor.”
Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk turnuvaya katılımları ile ilgili şunları söyledi. “Bütün gayretimiz çocuklarımızın futbol gelişimlerine katkı sağlamak yönündedir.Bunun için kabuğunu kıran,yönünü gelişime doğru çeviren bir kulüp anlayışı ile hareket ediyoruz.Bu bakımdan böyle önemli bir turnuvaya iştirak edecek olmamızı çok önemli.Futbolcu adayı çocuklarımızın öz güven kazanmaları,futbol gelişimlerini ve futbola bakış açılarını geliştirmeleri açısından çok yararlı bir turnuva olacağı kanaatindeyim.Bizim çocuklarımız da en iyilerin arasında olmayı hak ediyor ve bizlere güvenerek bizimle bu yolda yürüyen velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.