Ünye Kalesi için 1 Milyon Lira

BÖLGE GÜNDEMİ 25.04.2019 - 10:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2498+ kez okundu.
 

Ünye Kalesi için 1 Milyon Lira

Ordu Valisi Seddar Yavuz bir dizi ziyaret ve incelemeler yapmak üzere Ünye’ye geldi. Vali Yavuz, Ünye’deki ziyaret ve incelemeleri kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti.
  -“Tüm birimler olarak yanındayız”- Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı başkan olmadan öncede tanıdığını ifade eden Vali Yavuz, “Kendisiyle adaylığından önce de her zaman istişare içinde olduk. Çok sevdiğim bir kardeşim ve dostum. Öncelikle Ünye gibi tarihi, doğal güzellikleri olan bir ilçemizde belediye başkanı olması beni ziyadesiyle memnun ve mutlu etti. Biz başkanımızın hem valilik olarak, hem de valiliğin tüm birimleri olarak yanında her zaman destekçisi olacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yapacağı her hayırlı hizmette, her güzel hizmette yanında olacağız. Dolayısıyla valiliğimizin tüm imkânları kendisinindir. Kıymetli başkanıma çıkmış olduğu güzel yolda huzurlu, başarılı bir görev süresi temenni ediyorum.” dedi. -“Bizi onurlandırdınız ve şereflendirdiniz” - Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ziyareti için Vali Yavuz’a teşekkür ederek, “Bugün bizi mutlu ettiniz, onurlandırdınız ve şereflendirdiniz. Ünye’ye katkılarınızı ziyadesiyle biliyoruz. DOKA projeleri olsun, YİKOP projeleriyle olsun bu sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu hizmetlerin yürüyebilmesi için desteklerinizi beklediğimizi tekraren ifade etmek istiyorum.” diye konuştu. -Dehlizler için 1 milyon lira- Vali Yavuz, ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte ilçede Kültür ve Turizm Bakanlığı YİKOP ve DOKA’nın destekleriyle yürütülen çalışmaları inceledi. İncelemeler kapsamında Ünye Kalesi’ndeki restorasyon çalışmalarını yerinde gören Vali Yavuz, dehlizlerin temizlenmesinde kullanılmak üzere Belediye Başkanı Tavlı’ya, 1 milyon lira destek sözü verdi.
Ordu Valisi Seddar Yavuz bir dizi ziyaret ve incelemeler yapmak üzere Ünye’ye geldi. Vali Yavuz, Ünye’deki ziyaret ve incelemeleri kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

 

-“Tüm birimler olarak yanındayız”-

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı başkan olmadan öncede tanıdığını ifade eden Vali Yavuz, “Kendisiyle adaylığından önce de her zaman istişare içinde olduk. Çok sevdiğim bir kardeşim ve dostum. Öncelikle Ünye gibi tarihi, doğal güzellikleri olan bir ilçemizde belediye başkanı olması beni ziyadesiyle memnun ve mutlu etti. Biz başkanımızın hem valilik olarak, hem de valiliğin tüm birimleri olarak yanında her zaman destekçisi olacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yapacağı her hayırlı hizmette, her güzel hizmette yanında olacağız. Dolayısıyla valiliğimizin tüm imkânları kendisinindir. Kıymetli başkanıma çıkmış olduğu güzel yolda huzurlu, başarılı bir görev süresi temenni ediyorum.” dedi.

-“Bizi onurlandırdınız ve şereflendirdiniz” -

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ziyareti için Vali Yavuz’a teşekkür ederek, “Bugün bizi mutlu ettiniz, onurlandırdınız ve şereflendirdiniz. Ünye’ye katkılarınızı ziyadesiyle biliyoruz. DOKA projeleri olsun, YİKOP projeleriyle olsun bu sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu hizmetlerin yürüyebilmesi için desteklerinizi beklediğimizi tekraren ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

-Dehlizler için 1 milyon lira-

Vali Yavuz, ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte ilçede Kültür ve Turizm Bakanlığı YİKOP ve DOKA’nın destekleriyle yürütülen çalışmaları inceledi. İncelemeler kapsamında Ünye Kalesi’ndeki restorasyon çalışmalarını yerinde gören Vali Yavuz, dehlizlerin temizlenmesinde kullanılmak üzere Belediye Başkanı Tavlı’ya, 1 milyon lira destek sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.