Ünye kampusu yeni Rektörün dikkatini çekti

EĞİTİM 05.09.2019 - 11:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1827+ kez okundu.
 

Ünye kampusu yeni Rektörün dikkatini çekti

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre'yi kabul ederek, ODÜ Ünye Kampusu ve fakülte ile ilgili bilgi aldı.
Ordu Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeni atanan Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre'yi makamında kabul etti. Beraberinde Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Züleyha Yılmaz, Fakülte Sekreteri Necati Keskin'le Rektör Akdoğan'a hayırlı olsun temennilerini ifade eden Dekan Özcüre, Ünye ilçesindeki yükseköğretim, ODÜ Ünye Kampusu çalışmaları ve fakülte ile ilgili bilgileri sundu. Sunulan bilgileri sonrası, eski havaalanı arazisinin ODÜ'ye devri ve burada kampus konusunun önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Rektör Ali Akdoğan, Ünye'ye gelerek alanı en kısa zamanda ziyaret edeceğini söyledi.   Rektör Akdoğan, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin akademik olarak yükseltilmesine dikkat çekerek, bu konuda çalışma yapılacağını ifade etti.
ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre'yi kabul ederek, ODÜ Ünye Kampusu ve fakülte ile ilgili bilgi aldı.

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeni atanan Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre'yi makamında kabul etti.

Beraberinde Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Züleyha Yılmaz, Fakülte Sekreteri Necati Keskin'le Rektör Akdoğan'a hayırlı olsun temennilerini ifade eden Dekan Özcüre, Ünye ilçesindeki yükseköğretim, ODÜ Ünye Kampusu çalışmaları ve fakülte ile ilgili bilgileri sundu.

Sunulan bilgileri sonrası, eski havaalanı arazisinin ODÜ'ye devri ve burada kampus konusunun önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Rektör Ali Akdoğan, Ünye'ye gelerek alanı en kısa zamanda ziyaret edeceğini söyledi.

 

Rektör Akdoğan, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin akademik olarak yükseltilmesine dikkat çekerek, bu konuda çalışma yapılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.