Ünye Melodi FM Türkiye'nin En Büyük Radyo Platformunda...

BÖLGE GÜNDEMİ 05.09.2021 - 11:50, Güncelleme: 29.03.2022 - 21:16 2217+ kez okundu.
 

Ünye Melodi FM Türkiye'nin En Büyük Radyo Platformunda...

Türkiye'nin yerel ve ulusal tüm radyoları artık tek bir platformda. Radyosfer...
Radyosfer Radyo uygulaması ile Türkiye'deki ulusal ve yerel radyoları dinleyebilirsiniz... Tüm radyoları pop, arabesk, yabancı, haber-spor, slow, halk müziği, nostalji, dini, rock, rap ve yöresel kategorileri altında topladık. Tek ekranda basit ara yüz ile tüm radyoları rahat bir şekilde dinleyebilirsiniz.  Şimdi, tüm radyoları tek sayfada online dinlemek için tıklayınız  >>>online radyo dinle... Bildirim ekranında radyoyu kontrol edebilirsin ayrıca dinlediğin radyo grubu arasında bir sonraki ve bir önceki radyoya geçebilirsiniz. Özellikle takip ettiğin radyoları favorilerine alıp Favoriler sayfasından hızlıca ulaşabilirsiniz Arama ekranından aradığın radyoya hızlıca ulaşabilirsiniz. Uyku modunu ayarlayıp dilediğiniz zamanda Radyosfer Uygulaması kendiliğinden kapanabilir. Radyosfer, Keyfinize göre Müziği, Reklamsız, Ücretsiz, Kolay ulaşılabilir ve Özelleştirilebilir şekilde sunan, kendini sürekli geliştiren, bu işe yüreğini koymuş tek işi Radyo olan bir ekibin özenle geliştirdiği bir uygulamadır. Radyosfer online radyo dinle Zevkinize göre özelleştirebileceğiniz bir çok özelliği barındırır. Örneğin; - Favorilerim Menüsü; Beğendiğiniz Kanallara daha hızlı ulaşabilmek için, Radyo Kanalı Favorilerinize eklemek mükemmel bir seçenek, Düzenlenebilir, Sıralaması Değiştirilebilir Favoriler Menüsünden sevdiğiniz radyoya ulaşmak artık çok daha kolay! - Gelişmiş Arama Seçeneğimizle Ana sayfa’dan bile Tüm Kategori ve Yerel Radyolar içerisinde arama yapabilir, istediğiniz radyoya hemen ulaşabilirsiniz. Radyo dinle - Rasgele Radyo Seçeneğiyle, O an Sizin için Seçilen Radyo Kanalını ve o özel şarkıyı hemen dinleyebilirsiniz. - Yerel Menüsünden; Türkiye de İnternet Üzerinden yayın yapan Yerel Radyoları, Şehir e göre listeleyebilirsiniz. Memleketin Radyosfer ile Yanında! - Kategori Menüsünden; O an hangi türde müzik dinlemek istiyorsanız Radyosfer’nın Özenle kategorilendirdiği Radyo Kanallarından tam da size uygun müziği kolayca bulabilirsiniz. Radyosfer'ın bu hizmetinin incelemek ve kullanmak için tıklayınız... Android uygulamayı yüklemek için linkimiz ; https://play.google.com/store/apps/details… İOS uygulamayı yüklemek için linkimiz   : https://apps.apple.com/tr/app/radyosfer/id1499359537?l=tr        
Türkiye'nin yerel ve ulusal tüm radyoları artık tek bir platformda. Radyosfer...

Radyosfer Radyo uygulaması ile Türkiye'deki ulusal ve yerel radyoları dinleyebilirsiniz...

Tüm radyoları pop, arabesk, yabancı, haber-spor, slow, halk müziği, nostalji, dini, rock, rap ve yöresel kategorileri altında topladık.

Tek ekranda basit ara yüz ile tüm radyoları rahat bir şekilde dinleyebilirsiniz.  Şimdi, tüm radyoları tek sayfada online dinlemek için tıklayınız  >>>online radyo dinle...

Bildirim ekranında radyoyu kontrol edebilirsin ayrıca dinlediğin radyo grubu arasında bir sonraki ve bir önceki radyoya geçebilirsiniz.

Özellikle takip ettiğin radyoları favorilerine alıp Favoriler sayfasından hızlıca ulaşabilirsiniz

Arama ekranından aradığın radyoya hızlıca ulaşabilirsiniz.

Uyku modunu ayarlayıp dilediğiniz zamanda Radyosfer Uygulaması kendiliğinden kapanabilir.

Radyosfer, Keyfinize göre Müziği, Reklamsız, Ücretsiz, Kolay ulaşılabilir ve Özelleştirilebilir şekilde sunan, kendini sürekli geliştiren, bu işe yüreğini koymuş tek işi Radyo olan bir ekibin özenle geliştirdiği bir uygulamadır.

Radyosfer online radyo dinle Zevkinize göre özelleştirebileceğiniz bir çok özelliği barındırır.

Örneğin;

- Favorilerim Menüsü; Beğendiğiniz Kanallara daha hızlı ulaşabilmek için, Radyo Kanalı Favorilerinize eklemek mükemmel bir seçenek, Düzenlenebilir, Sıralaması Değiştirilebilir Favoriler Menüsünden sevdiğiniz radyoya ulaşmak artık çok daha kolay!

- Gelişmiş Arama Seçeneğimizle Ana sayfa’dan bile Tüm Kategori ve Yerel Radyolar içerisinde arama yapabilir, istediğiniz radyoya hemen ulaşabilirsiniz.

Radyo dinle

- Rasgele Radyo Seçeneğiyle, O an Sizin için Seçilen Radyo Kanalını ve o özel şarkıyı hemen dinleyebilirsiniz.

- Yerel Menüsünden; Türkiye de İnternet Üzerinden yayın yapan Yerel Radyoları, Şehir e göre listeleyebilirsiniz. Memleketin Radyosfer ile Yanında!

- Kategori Menüsünden; O an hangi türde müzik dinlemek istiyorsanız Radyosfer’nın Özenle kategorilendirdiği Radyo Kanallarından tam da size uygun müziği kolayca bulabilirsiniz.

Radyosfer'ın bu hizmetinin incelemek ve kullanmak için tıklayınız...


Android uygulamayı yüklemek için linkimiz ; https://play.google.com/store/apps/details…

İOS uygulamayı yüklemek için linkimiz   : https://apps.apple.com/tr/app/radyosfer/id1499359537?l=tr

 

 

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.