Ünye Merkezde Zincirleme Kaza

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 27.03.2019 - 13:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1952+ kez okundu.
 

Ünye Merkezde Zincirleme Kaza

Ünye merkezde 4 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Sahil Yolu Gölevi Mahallesi’nde Ordu istikametinden Samsun yönüne gitmekte olan ve sola dönmek için duran Yaşar Taflan yönetimindeki 44 AAE 929 plakalı otomobile arkasından gelen Ahmet Geyik yönetimindeki 52 LD 133 plakalı otomobil çarptı.   Çarpmanın etkisiyle savrulan 44 AAE 929 plakalı otomobil önünde sola dönmek için bekleyen Mustafa Kaya yönetimindeki 52 FE 511 plakalı otomobile, o da yine sola dönüş için bekleyen Emine Öztürk yönetiminde ki  52 AAF 243 plakalı otomobile çarptı. Kazada yaralanan sürücüler Yaşar Taflan, Mustafa Kaya ve Emine Öztürk ile Derya Demirel olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil ekiplerince Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan yara almadan kurtulan ve kazaya sebep olan Ahmet Geyik ifadesi alınmak üzere Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ünye merkezde 4 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Sahil Yolu Gölevi Mahallesi’nde Ordu istikametinden Samsun yönüne gitmekte olan ve sola dönmek için duran Yaşar Taflan yönetimindeki 44 AAE 929 plakalı otomobile arkasından gelen Ahmet Geyik yönetimindeki 52 LD 133 plakalı otomobil çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle savrulan 44 AAE 929 plakalı otomobil önünde sola dönmek için bekleyen Mustafa Kaya yönetimindeki 52 FE 511 plakalı otomobile, o da yine sola dönüş için bekleyen Emine Öztürk yönetiminde ki  52 AAF 243 plakalı otomobile çarptı.

Kazada yaralanan sürücüler Yaşar Taflan, Mustafa Kaya ve Emine Öztürk ile Derya Demirel olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil ekiplerince Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan yara almadan kurtulan ve kazaya sebep olan Ahmet Geyik ifadesi alınmak üzere Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.