Ünye Müftülüğü’ne Hasan Özkan vekalet ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2018 - 00:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2175+ kez okundu.
 

Ünye Müftülüğü’ne Hasan Özkan vekalet ediyor

Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan Samsun iline müftü yardımcısı olarak tayin olurken, Ünye’ye vekaleten vaiz Hasan Özkan görevlendirildi.
2015 yılı Şubat ayında Rize Pazar İlçe Müftülüğü görevinden Ünye İlçe Müftülüğü’ne atanan Vedat Başsan’ın tayini çıktı. Başsan, Samsun’a İl Müftü Yardımcısı olarak atandı. Ünye Vaiz kadrosunda bulunan Hasan Özkan’ın Ünye İlçe Müftülüğü’ne vekalet etmeye başladığı öğrenilirken, ilçe müftülüğüne kimin atanacağı ileri ki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.   Ünyeliler, Vedat Başsan’ın Ünye’ye ataması yapılmadan önce ilçenin yaklaşık 10 ay müftüsüz kaldığı ve vekaletle idare edildiğini hatırlatarak, yeni atamanın bu kadar uzun sürmemesini temenni etti. 
Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan Samsun iline müftü yardımcısı olarak tayin olurken, Ünye’ye vekaleten vaiz Hasan Özkan görevlendirildi.

2015 yılı Şubat ayında Rize Pazar İlçe Müftülüğü görevinden Ünye İlçe Müftülüğü’ne atanan Vedat Başsan’ın tayini çıktı. Başsan, Samsun’a İl Müftü Yardımcısı olarak atandı.

Ünye Vaiz kadrosunda bulunan Hasan Özkan’ın Ünye İlçe Müftülüğü’ne vekalet etmeye başladığı öğrenilirken, ilçe müftülüğüne kimin atanacağı ileri ki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

 

Ünyeliler, Vedat Başsan’ın Ünye’ye ataması yapılmadan önce ilçenin yaklaşık 10 ay müftüsüz kaldığı ve vekaletle idare edildiğini hatırlatarak, yeni atamanın bu kadar uzun sürmemesini temenni etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.