“Ünye-Niksar yolu, işleri kolaylaştıracak”

BÖLGE GÜNDEMİ 16.09.2018 - 23:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2528+ kez okundu.
 

“Ünye-Niksar yolu, işleri kolaylaştıracak”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Karadeniz-Akdeniz yolu projesi tamamlandığında, Ünye-Akkuş-Niksar yolu bittiğinde, sizlerin işini kolaylaştıracak" dedi.
Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Hal Esnafı’yla bir araya geldiği kahvaltı programında,  “Karadeniz-Akdeniz yolu projesi tamamlandığında, Ünye-Akkuş-Niksar yolu bittiğinde, sizlerin işini kolaylaştıracak ve hareketlendirecek ciddi bir akım meydana gelecektir.” dedi. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Sebze ve Meyve Hali Derneği tarafından Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Sebze ve Meyve Hali’nde düzenlenen kahvaltı programına katılarak, hal esnafıyla bir araya geldi. -“10-15 yıllık projeksiyonlar yapmalıyız”- Kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, hal esnafıyla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Devlet olarak, bir zihniyet devrimi gerçekleştiriyoruz. Geçmiş yıllarda devletin vatandaşla ilişkisi, esnafla ilişkisi, halka ilişkisi biraz daha farklı iken, dünyadaki değişimlerle beraber bu konuda Türkiye’de de çok ciddi değişim var. Bu kapsamda olabildiğince biz de halkımızla, esnaflarımızla bir arada olmaya gayret sarf ediyoruz. Karadeniz’in en güzel şehri ve gelişme potansiyeli en yüksek şehri olarak gördüğüm Ordu’da, önümüzdeki 10-15 yıllık projeksiyonlar yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ki sizin esnaf olarak önünüze bir hedefiniz var. Bizim de şehir olarak, önümüzde bir hedefimiz, yol haritamızın olması gerekir. Üzerinde duracağımız, olmazsa olmaz, bu şehrin ittifak ettiği 3-5 tane konusu olması gerekir.” dedi. -“Bu şehir, hızla gelişecek ve büyüyecek”- Ordu’nun gelişme ve büyüme potansiyelinin çok yüksek olduğunu dile getiren Vali Yavuz, “Karadeniz-Akdeniz yolu projesi tamamlandığında, Ünye-Akkuş-Niksar yolu bittiğinde, sizlerin işini kolaylaştıracak ve hareketlendirecek ciddi bir akım meydana gelecektir. Ordu’nun önemi, ehemmiyeti bir kat daha artacaktır. Karadeniz bölgesinde gelişme alanları daralmış durumdadır. Ordu ise, gelişme potansiyeli en yüksek şehir konumundadır. Bu şehir, hızla gelişecek ve büyüyecektir.” diye konuştu.  
Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Karadeniz-Akdeniz yolu projesi tamamlandığında, Ünye-Akkuş-Niksar yolu bittiğinde, sizlerin işini kolaylaştıracak" dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Hal Esnafı’yla bir araya geldiği kahvaltı programında,  “Karadeniz-Akdeniz yolu projesi tamamlandığında, Ünye-Akkuş-Niksar yolu bittiğinde, sizlerin işini kolaylaştıracak ve hareketlendirecek ciddi bir akım meydana gelecektir.” dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Sebze ve Meyve Hali Derneği tarafından Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Sebze ve Meyve Hali’nde düzenlenen kahvaltı programına katılarak, hal esnafıyla bir araya geldi.

-“10-15 yıllık projeksiyonlar yapmalıyız”-

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, hal esnafıyla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Devlet olarak, bir zihniyet devrimi gerçekleştiriyoruz. Geçmiş yıllarda devletin vatandaşla ilişkisi, esnafla ilişkisi, halka ilişkisi biraz daha farklı iken, dünyadaki değişimlerle beraber bu konuda Türkiye’de de çok ciddi değişim var. Bu kapsamda olabildiğince biz de halkımızla, esnaflarımızla bir arada olmaya gayret sarf ediyoruz. Karadeniz’in en güzel şehri ve gelişme potansiyeli en yüksek şehri olarak gördüğüm Ordu’da, önümüzdeki 10-15 yıllık projeksiyonlar yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ki sizin esnaf olarak önünüze bir hedefiniz var. Bizim de şehir olarak, önümüzde bir hedefimiz, yol haritamızın olması gerekir. Üzerinde duracağımız, olmazsa olmaz, bu şehrin ittifak ettiği 3-5 tane konusu olması gerekir.” dedi.

-“Bu şehir, hızla gelişecek ve büyüyecek”-

Ordu’nun gelişme ve büyüme potansiyelinin çok yüksek olduğunu dile getiren Vali Yavuz, “Karadeniz-Akdeniz yolu projesi tamamlandığında, Ünye-Akkuş-Niksar yolu bittiğinde, sizlerin işini kolaylaştıracak ve hareketlendirecek ciddi bir akım meydana gelecektir. Ordu’nun önemi, ehemmiyeti bir kat daha artacaktır. Karadeniz bölgesinde gelişme alanları daralmış durumdadır. Ordu ise, gelişme potansiyeli en yüksek şehir konumundadır. Bu şehir, hızla gelişecek ve büyüyecektir.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.