Ünye'nin 20 Yılı Çalınmıştır

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.10.2018 - 13:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1117+ kez okundu.
 

Ünye'nin 20 Yılı Çalınmıştır

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, “Ünye’nin 20 yılı çalınmıştır. 1999’dan bu yana aynı zihniyete sahip insanlar Ünye’yi yönetmişlerdir. Durum meydandadır” dedi.
İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan bir heyet Ordu ve Giresun il ve ilçelerindeki teşkilatla fikir alış verişi yapmak için bölgeye geldi. İyilik Kervanı adını verdikleri heyet istişare toplantılarına Ünye’den başladı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan ile Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün yanı sıra partinin Genel İdare Kurulu Üyeleri Ünye’de teşkilatla bir araya geldi. İlçe Başkanı İrfan Demir ve partililer tarafından karşılanan heyet gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. “Her fikri önemsiyoruz” İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan ” İyiler Kervanı, belediye seçimleri öncesi yola çıktı. Geçtiğimiz hafta 37 ilde yapılan istişareler bu hafta da devam ediyor. 81 ili dolaşarak partimiz mensupları ile fikir alış verişinde bulunuyoruz. Halkımızın bizden neler istediğini, taleplerini dinliyoruz. Belediyeleri bizler yöneteceğiz bundan sonra. İyiler Belediyesi olma yolunda mücadelemizi vereceğiz. Teşkilatların Genel Merkezden isteklerini not alarak genel merkeze ileteceğiz. Biz aslında teşkilatı dinlemeye geldik” diye konuştu. Durum meydandadır İyi Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir ise Ünye’nin sorunlarına değindiği açıklamasında “Ünye’nin 20 yılı çalınmıştır. 1999’dan bu yana aynı zihniyete sahip insanlar Ünye’yi yönetmişlerdir. Durum meydandadır. Orasının iyi olduğunu söylemiyorum ama en kötü ihtimalle bir Fatsa ile kıyasladığımız zamanda dahi aradaki farkı görmek mümkün. Ünye 1980’li yıllarda kültür Sarayına sahip, 3-4 sineması varken maalesef 20 yılın sonunda kültür sarayını kaybetmiş, sinemaları kapanmış kendi kabuğuna çekilmiş bir ilçe durumuna geldi. Bunu söylerken 1987 yılından 24 Haziran’a kadar her dönem bakan çıkardığını da söylememiz gerekiyor. Gerçekten Ünye’ye layıkıyla, fazlasıyla hizmet eden bakanlarımız oldu. Sayın Şükrü Yürür, Sayın Refaiddin Şahin ve Sayın İdris Naim Şahin’in isimlerini anmadan geçemeyeceğim. Gerçekten büyük hizmetler yaptılar. Ama maalesef Ünyeli geçinen bakanlar oldu. Bunu herkes biliyor herkes tarif ediyor. Hatta onlara destek veren arkadaşlar da bunları söylüyor. Yalancı bakanlarımız oldu. Ünyelilerin öncelikle Ünye’ye sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu. Heyet Ünye’deki istişarenin ardından sırasıyla Fatsa, Perşembe, Altınordu ve Giresun’da da istişare toplantıları yapacak.
İyi Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, “Ünye’nin 20 yılı çalınmıştır. 1999’dan bu yana aynı zihniyete sahip insanlar Ünye’yi yönetmişlerdir. Durum meydandadır” dedi.

İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan bir heyet Ordu ve Giresun il ve ilçelerindeki teşkilatla fikir alış verişi yapmak için bölgeye geldi. İyilik Kervanı adını verdikleri heyet istişare toplantılarına Ünye’den başladı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan ile Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün yanı sıra partinin Genel İdare Kurulu Üyeleri Ünye’de teşkilatla bir araya geldi. İlçe Başkanı İrfan Demir ve partililer tarafından karşılanan heyet gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Her fikri önemsiyoruz”

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan ” İyiler Kervanı, belediye seçimleri öncesi yola çıktı. Geçtiğimiz hafta 37 ilde yapılan istişareler bu hafta da devam ediyor. 81 ili dolaşarak partimiz mensupları ile fikir alış verişinde bulunuyoruz. Halkımızın bizden neler istediğini, taleplerini dinliyoruz. Belediyeleri bizler yöneteceğiz bundan sonra. İyiler Belediyesi olma yolunda mücadelemizi vereceğiz. Teşkilatların Genel Merkezden isteklerini not alarak genel merkeze ileteceğiz. Biz aslında teşkilatı dinlemeye geldik” diye konuştu.

Durum meydandadır

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir ise Ünye’nin sorunlarına değindiği açıklamasında “Ünye’nin 20 yılı çalınmıştır. 1999’dan bu yana aynı zihniyete sahip insanlar Ünye’yi yönetmişlerdir. Durum meydandadır. Orasının iyi olduğunu söylemiyorum ama en kötü ihtimalle bir Fatsa ile kıyasladığımız zamanda dahi aradaki farkı görmek mümkün. Ünye 1980’li yıllarda kültür Sarayına sahip, 3-4 sineması varken maalesef 20 yılın sonunda kültür sarayını kaybetmiş, sinemaları kapanmış kendi kabuğuna çekilmiş bir ilçe durumuna geldi. Bunu söylerken 1987 yılından 24 Haziran’a kadar her dönem bakan çıkardığını da söylememiz gerekiyor. Gerçekten Ünye’ye layıkıyla, fazlasıyla hizmet eden bakanlarımız oldu. Sayın Şükrü Yürür, Sayın Refaiddin Şahin ve Sayın İdris Naim Şahin’in isimlerini anmadan geçemeyeceğim. Gerçekten büyük hizmetler yaptılar. Ama maalesef Ünyeli geçinen bakanlar oldu. Bunu herkes biliyor herkes tarif ediyor. Hatta onlara destek veren arkadaşlar da bunları söylüyor. Yalancı bakanlarımız oldu. Ünyelilerin öncelikle Ünye’ye sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Heyet Ünye’deki istişarenin ardından sırasıyla Fatsa, Perşembe, Altınordu ve Giresun’da da istişare toplantıları yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.