Ünye'nin Dünkü Çocukları, Bayram'a hazırlanıyor

YAŞAM 22.10.2019 - 11:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1934+ kez okundu.
 

Ünye'nin Dünkü Çocukları, Bayram'a hazırlanıyor

Ünye'de sokak oyunlarını yaşatmak amacıyla 2012 yılında kurulan Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlanıyor.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96’ncı yıldönümü nedeniyle Ünye Kaymakamlığı ile Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği   tarafından geleneksel Fener Alayı yürüyüşü organize edilecek. Ünye Kaymakamlığı ile Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, Türkiye Cumhuriyeti’nin 96'ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Fener Alayı programı organize etti. Ünye Devlet sahil yolu Burunucu Mahallesi Hasanbaba mevkisinden başlayacak yürüyüş sahil yolundan devam edip Ünye Cumhuriyet Meydanında sona erecek. Herkes davetli Dernekten yapılan açıklama, "Slogan ve marşlar eşliğinde sokakları seslerimizle yankılandıralım ve ellerimizdeki fenerlerle aydınlatalım istiyoruz. Her yıl Türkiye'de büyük bir coşku ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın,  fener alayı etkinliğine  katılmak isteyen herkesi 28 Ekim Pazartesi akşamı davet ediyoruz." denildi. Yapılan açıklamada; "29 ekim Salı günü Ünye Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı programına büyükler dalında Ordu il birincisi ve Karadeniz bölge ikincisi olan halk oyunları ekibimiz gösteri yapacaktır." ifadelerinde bulunuldu.
Ünye'de sokak oyunlarını yaşatmak amacıyla 2012 yılında kurulan Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlanıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96’ncı yıldönümü nedeniyle Ünye Kaymakamlığı ile Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği   tarafından geleneksel Fener Alayı yürüyüşü organize edilecek.

Ünye Kaymakamlığı ile Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, Türkiye Cumhuriyeti’nin 96'ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Fener Alayı programı organize etti. Ünye Devlet sahil yolu Burunucu Mahallesi Hasanbaba mevkisinden başlayacak yürüyüş sahil yolundan devam edip Ünye Cumhuriyet Meydanında sona erecek.

Herkes davetli

Dernekten yapılan açıklama, "Slogan ve marşlar eşliğinde sokakları seslerimizle yankılandıralım ve ellerimizdeki fenerlerle aydınlatalım istiyoruz. Her yıl Türkiye'de büyük bir coşku ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın,  fener alayı etkinliğine  katılmak isteyen herkesi 28 Ekim Pazartesi akşamı davet ediyoruz." denildi.

Yapılan açıklamada; "29 ekim Salı günü Ünye Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı programına büyükler dalında Ordu il birincisi ve Karadeniz bölge ikincisi olan halk oyunları ekibimiz gösteri yapacaktır." ifadelerinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.