“Ünye’nin en büyük hassasiyeti Ünye 1957 Spor’dur”

SPOR 08.10.2018 - 22:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1978+ kez okundu.
 

“Ünye’nin en büyük hassasiyeti Ünye 1957 Spor’dur”

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, Ünye’nin birçok konuda birlik olabildiğini ifade ederek, Ünye 1957 Spor konusunda da birlik olma zamanının geldiğini söyledi
9 Ekim Salı gününden itibaren kombine satışlarının başlayacağını belirten Eren, Ünyelilere destek çağrısı yaparak şöyle konuştu: “Önümüzde ki salı günüden itibaren kombinelerle alakalı seyircilerimizin nereden edinebileceğini duyuracağız. Rica ediyoruz, ben Ünyesporluyum diyen, benim Ünyespor’dan başka aşkım yok diyen ki Belediye Başkanımız her şeyini veriyor, yönetici arkadaşlarımız her şeyini veriyor. Herkes bir şeyden fedakarlık yapıyor ve ben Ünyespor taraftarıyım diyen kardeşlerimiz 100 lira verip bir kombine alsınlar. Biz her maçımızı minimum 5 bin kişiye oynuyoruz. 6, 7, 8 bin kişi olduğumuz maçlar oluyor. Ortalama 5 bin taraftar 100’er lira verip birer kombine alsa, bunu maç başına böldüğümüz zaman 12-13 lira düşer.  Buradan elde edeceğimiz gelir 500 bin lira olur, bu para çok kıymetli bir para. 500 bin lira bizim bu yıl ki mali sıkıntımızı büyük ölçüde aşmaya vesiledir. Ben Ünyespor’u seviyorum diyen her arkadaşımız bunu verebilir.” Ünye’nin birçok konuda birlik olabildiğini belirten Eren, “Biz daha önce Ünye’nin birçok konusunda birlik olabildik, Ünye’nin bir çok ortak meselesini de birlikte aşabildik. Eski Ünye Devlet Hastanesi’nin ek binasını Ünyeli birlikte yaptı. Ünye Adliyesi’ni birlikte yaptı, camilerini birlikte yaptı. Halen birlikte yapıyor. Ünye’de Çamlık herkesindir, ağaçlar herkesindir. Ünye’nin hassasiyetleri vardır. Bunların büyüğü Ünyespor’dur.  Ünyespor kimsenin 1 lirasının kaybolmadığı bir yapıya dönüştü. Bu konuda çok iddialıyız ve Türkiye’nin bir numarasıyız. Her bir kuruş doğru harcanıyor, her bir kuruş yerine gidiyor.” dedi.
Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, Ünye’nin birçok konuda birlik olabildiğini ifade ederek, Ünye 1957 Spor konusunda da birlik olma zamanının geldiğini söyledi
9 Ekim Salı gününden itibaren kombine satışlarının başlayacağını belirten Eren, Ünyelilere destek çağrısı yaparak şöyle konuştu:
“Önümüzde ki salı günüden itibaren kombinelerle alakalı seyircilerimizin nereden edinebileceğini duyuracağız. Rica ediyoruz, ben Ünyesporluyum diyen, benim Ünyespor’dan başka aşkım yok diyen ki Belediye Başkanımız her şeyini veriyor, yönetici arkadaşlarımız her şeyini veriyor. Herkes bir şeyden fedakarlık yapıyor ve ben Ünyespor taraftarıyım diyen kardeşlerimiz 100 lira verip bir kombine alsınlar. Biz her maçımızı minimum 5 bin kişiye oynuyoruz. 6, 7, 8 bin kişi olduğumuz maçlar oluyor. Ortalama 5 bin taraftar 100’er lira verip birer kombine alsa, bunu maç başına böldüğümüz zaman 12-13 lira düşer. 
Buradan elde edeceğimiz gelir 500 bin lira olur, bu para çok kıymetli bir para. 500 bin lira bizim bu yıl ki mali sıkıntımızı büyük ölçüde aşmaya vesiledir. Ben Ünyespor’u seviyorum diyen her arkadaşımız bunu verebilir.”
Ünye’nin birçok konuda birlik olabildiğini belirten Eren, “Biz daha önce Ünye’nin birçok konusunda birlik olabildik, Ünye’nin bir çok ortak meselesini de birlikte aşabildik. Eski Ünye Devlet Hastanesi’nin ek binasını Ünyeli birlikte yaptı. Ünye Adliyesi’ni birlikte yaptı, camilerini birlikte yaptı. Halen birlikte yapıyor. Ünye’de Çamlık herkesindir, ağaçlar herkesindir. Ünye’nin hassasiyetleri vardır. Bunların büyüğü Ünyespor’dur. 
Ünyespor kimsenin 1 lirasının kaybolmadığı bir yapıya dönüştü. Bu konuda çok iddialıyız ve Türkiye’nin bir numarasıyız. Her bir kuruş doğru harcanıyor, her bir kuruş yerine gidiyor.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.