Ünye’nin üç caddesinde baskın olmayacak!

BÖLGE GÜNDEMİ 30.08.2020 - 16:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1156+ kez okundu.
 

Ünye’nin üç caddesinde baskın olmayacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin üç caddesinde, yağmur sonrası meydana gelen su baskınlarına neşter vurdu. Altyapısı sil baştan yenilenen caddelerde, sıcak asfalt çalışmaları da tamamlandı.
Ordu’da mahalle ve grup yollarında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerini de konforlu bir yapıya kavuşturuyor. 19 ilçede asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ünye ilçe merkezindeki 20 Temmuz ve Cengiz Topel caddelerinin ardından, eski Pazar yeri olarak bilinen İpekyolu Caddesi’ni de sağlıklı bir yapıya kavuşturdu.     Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde altyapı ve yol sorunu yaşayan birçok caddeye müdahale ettiklerini söyledi. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde İpekyolu Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Güler, “Burası, ilçede eski Pazar yeri olarak bilinen bir yer. Cadde üzerinde sıkıntılı bir altyapı vardı. Su, kanalizasyon, yağmur suyu hatlarını tamamen yeniledik. Parke olan yolu, tarihinde ilk kez sıcak asfaltla buluşturup, konforlu bir yapıya dönüştürdük” diye konuştu.     Baskı beton çalışmaları sürüyor     İlçenin en yoğun kullanılan caddelerinin standardı yüksek bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Başkan Güler, “Kaledere Mahallesi’nde bulunan Cengiz Topel ve 20 Temmuz Caddeleri’nde altyapı yetersizliği nedeniyle su baskınları meydana gelmekteydi. Büyük bir çalışmayla altyapıyı tamamen yeniledik. Yıllardır vatandaşların yaşadığı sorunu kökünden çözdük. Ekiplerimiz iki caddede de sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamıştı. Şu an baskı beton kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir şehirler sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin üç caddesinde, yağmur sonrası meydana gelen su baskınlarına neşter vurdu. Altyapısı sil baştan yenilenen caddelerde, sıcak asfalt çalışmaları da tamamlandı.

Ordu’da mahalle ve grup yollarında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerini de konforlu bir yapıya kavuşturuyor. 19 ilçede asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ünye ilçe merkezindeki 20 Temmuz ve Cengiz Topel caddelerinin ardından, eski Pazar yeri olarak bilinen İpekyolu Caddesi’ni de sağlıklı bir yapıya kavuşturdu.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde altyapı ve yol sorunu yaşayan birçok caddeye müdahale ettiklerini söyledi. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde İpekyolu Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Güler, “Burası, ilçede eski Pazar yeri olarak bilinen bir yer. Cadde üzerinde sıkıntılı bir altyapı vardı. Su, kanalizasyon, yağmur suyu hatlarını tamamen yeniledik. Parke olan yolu, tarihinde ilk kez sıcak asfaltla buluşturup, konforlu bir yapıya dönüştürdük” diye konuştu.

 

 

Baskı beton çalışmaları sürüyor

 

 

İlçenin en yoğun kullanılan caddelerinin standardı yüksek bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Başkan Güler, “Kaledere Mahallesi’nde bulunan Cengiz Topel ve 20 Temmuz Caddeleri’nde altyapı yetersizliği nedeniyle su baskınları meydana gelmekteydi. Büyük bir çalışmayla altyapıyı tamamen yeniledik. Yıllardır vatandaşların yaşadığı sorunu kökünden çözdük. Ekiplerimiz iki caddede de sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamıştı. Şu an baskı beton kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir şehirler sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.