Ünye, OSB için gün sayıyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.08.2020 - 10:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1620+ kez okundu.
 

Ünye, OSB için gün sayıyor

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için kısa bir süre içerinde altyapı ihalesine çıkılacağını açıkladı.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçede inşası devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünye’nin merakla beklediği üniversite yerleşke çalışması ile ilgili bilgi veren Tavlı, “Üniversite yerleşkesinin yerleşim çalışması Ordu Üniversitemiz tarafından yapıldı. Sırada fakülte binaları var. Bu noktada bizlerde Ünyeli işadamlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımız ve Ünye Belediyesi olarak taşın altına elimizi koyarak bir fakülte binası kazandıracağız” diye konuştu. Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu ile ilgili yoğun temaslarımız sürüyor” Bölge ekonomisi için büyük önem arz eden Ünye-Akkuş-Niksar karayolu ile ilgili yoğun temasların sürdüğüne dikkat çeken Tavlı, “Konu ile alakalı Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sn. Numan Kurtulmuş ile Ankara’da görüşmüştük. Kendileri de Ulaştırma Bakanımıza Hayırlı olsun ziyaretine gittiğinde özellikle bu konuyu görüşeceğini bizlere söylemişti. Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Milletvekillerimiz ve bürokratlarımız da yoğun şekilde çalışıyorlar. Konunun bizlerde yakın takipçisiyiz” şeklinde konuştu. “Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı ihalesi yakında yapılacak”                                                  Ünye ve bölge ekonomisi açısından büyük önem arz eden ve özellikle istihdam yönünde önemli bir ivme kazandıracak olan Ünye Organize Sanayi Bölgesinde önemli bir aşamaya da daha gelindiğini kaydeden Tavlı, “Pandemi dolaysıyla süreç çok az da olsa uzamıştı ancak sona gelindi. Bakanlık onayının ardından OSB’nin altyapı yapım ihalesi hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek” ifadelerinde bulundu.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için kısa bir süre içerinde altyapı ihalesine çıkılacağını açıkladı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçede inşası devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünye’nin merakla beklediği üniversite yerleşke çalışması ile ilgili bilgi veren Tavlı, “Üniversite yerleşkesinin yerleşim çalışması Ordu Üniversitemiz tarafından yapıldı. Sırada fakülte binaları var. Bu noktada bizlerde Ünyeli işadamlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımız ve Ünye Belediyesi olarak taşın altına elimizi koyarak bir fakülte binası kazandıracağız” diye konuştu.

Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu ile ilgili yoğun temaslarımız sürüyor”

Bölge ekonomisi için büyük önem arz eden Ünye-Akkuş-Niksar karayolu ile ilgili yoğun temasların sürdüğüne dikkat çeken Tavlı, “Konu ile alakalı Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sn. Numan Kurtulmuş ile Ankara’da görüşmüştük. Kendileri de Ulaştırma Bakanımıza Hayırlı olsun ziyaretine gittiğinde özellikle bu konuyu görüşeceğini bizlere söylemişti. Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Milletvekillerimiz ve bürokratlarımız da yoğun şekilde çalışıyorlar. Konunun bizlerde yakın takipçisiyiz” şeklinde konuştu.

“Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı ihalesi yakında yapılacak”                                                 

Ünye ve bölge ekonomisi açısından büyük önem arz eden ve özellikle istihdam yönünde önemli bir ivme kazandıracak olan Ünye Organize Sanayi Bölgesinde önemli bir aşamaya da daha gelindiğini kaydeden Tavlı, “Pandemi dolaysıyla süreç çok az da olsa uzamıştı ancak sona gelindi. Bakanlık onayının ardından OSB’nin altyapı yapım ihalesi hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.