Ünye OSB’si 2020’de bitiyor

BÖLGE GÜNDEMİ 27.10.2019 - 17:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2227+ kez okundu.
 

Ünye OSB’si 2020’de bitiyor

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2020 yılının sonuna doğru Ünye OSB’de bacaların tüttüğünü inşallah hep birlikte göreceğiz” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçeye yeni inşa edilecek olan Ünye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili açıklamalarda bulundu. 550 dönümlük alanın kamulaştırılmasının tamamlandığını belirten Tavlı, “Yıllardır konuşulan Organize Sanayi Bölgesi konusunda büyük yol kat ettik. Killik Mevkii’nde 550 dönüm alanın kamulaştırması tamamlandı. Küçük bir parselin kamulaştırması kaldı. Kasım sonu itibariyle oda bitmiş olacak ve bu yılsonu itibariyle Ünye OSB’nin yerinin tamamı kamulaştırılmış olacak. 2020 yılının sonuna doğru Ünye OSB’de bacaların tüttüğünü inşallah hep birlikte göreceğiz. 40 yıllık hayalde bu şekilde gerçekleşmiş olacak” diye konuştu. Tavlı, Ünye OSB’nin tamamlanmasının ardından ilçede 3 bin kişinin istihdam edileceğini sözlerine ekledi. 
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2020 yılının sonuna doğru Ünye OSB’de bacaların tüttüğünü inşallah hep birlikte göreceğiz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçeye yeni inşa edilecek olan Ünye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili açıklamalarda bulundu. 550 dönümlük alanın kamulaştırılmasının tamamlandığını belirten Tavlı, “Yıllardır konuşulan Organize Sanayi Bölgesi konusunda büyük yol kat ettik. Killik Mevkii’nde 550 dönüm alanın kamulaştırması tamamlandı. Küçük bir parselin kamulaştırması kaldı. Kasım sonu itibariyle oda bitmiş olacak ve bu yılsonu itibariyle Ünye OSB’nin yerinin tamamı kamulaştırılmış olacak. 2020 yılının sonuna doğru Ünye OSB’de bacaların tüttüğünü inşallah hep birlikte göreceğiz. 40 yıllık hayalde bu şekilde gerçekleşmiş olacak” diye konuştu.

Tavlı, Ünye OSB’nin tamamlanmasının ardından ilçede 3 bin kişinin istihdam edileceğini sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.