Ünye Şöhretler 6-1 kazandı

SPOR 16.11.2019 - 22:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1992+ kez okundu.
 

Ünye Şöhretler 6-1 kazandı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Bülent Yelkenci Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi 3. Hafta karşılaşması Ünye Şehir Stadında oynandı.
Ünye Şöhretler Masterler ve Sinop Durağan Veteranlar  mücadelesi Ünye şehir Stadında oynandı. Ünye Şöhretler Masterler mücadeleyi 6-1 galip bitirdi. Bülent Yelkenci Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi 3.haftasında Ünye Şöhretler Masterler ve Sinop Durağan Veteranlar  mücadelesi Ünye şehir Stadında oynandı. Ünye Şöhretler Masterler’da kalede Deniz, Savaş, Sedat, imdat, Ali, Hüseyin, Ahmet, Murat, Erol Mehmet ve Emrullah 11’i ile sahaya indi. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskın bir oyun sergileyen Ünye Şöhretler Masterler mücadeleyi 6-1 galip bitirdi. Ünye Şöhretler Masterler’in gollerini, 14. Dakikada Ahmet Zengin, 28. Dakikada Mehmet Ceylan, 30. Dakikada Erol Yılmaz, 55. Dakikada Bülent Özçelik, 62. Dakikada Mehmet Ceylan, 67. Dkikada Ahmet Zengin atti.  Sinop Durağan Veteranlar'ın golünü ise 60. Dakikada Muhammet Yılmaz attı. Ünye Şöhretler ve Veteranlar Başkanı ve takım kaptanı Murat Ülgen, “Ünye Şöhretler ve Veteranlar Başkanı ve takım kaptanı olarak unyemizi tanıtıyor gençlere örnek teşkil etmek bu yaşta spor yapmak gibi vesaire misafir takımı da centilmen mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Bülent Yelkenci Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi 3. Hafta karşılaşması Ünye Şehir Stadında oynandı.

Ünye Şöhretler Masterler ve Sinop Durağan Veteranlar  mücadelesi Ünye şehir Stadında oynandı. Ünye Şöhretler Masterler mücadeleyi 6-1 galip bitirdi.

Bülent Yelkenci Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi 3.haftasında Ünye Şöhretler Masterler ve Sinop Durağan Veteranlar  mücadelesi Ünye şehir Stadında oynandı.

Ünye Şöhretler Masterler’da kalede Deniz, Savaş, Sedat, imdat, Ali, Hüseyin, Ahmet, Murat, Erol Mehmet ve Emrullah 11’i ile sahaya indi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskın bir oyun sergileyen Ünye Şöhretler Masterler mücadeleyi 6-1 galip bitirdi.

Ünye Şöhretler Masterler’in gollerini, 14. Dakikada Ahmet Zengin, 28. Dakikada Mehmet Ceylan, 30. Dakikada Erol Yılmaz, 55. Dakikada Bülent Özçelik, 62. Dakikada Mehmet Ceylan, 67. Dkikada Ahmet Zengin atti. 

Sinop Durağan Veteranlar'ın golünü ise 60. Dakikada Muhammet Yılmaz attı.

Ünye Şöhretler ve Veteranlar Başkanı ve takım kaptanı Murat Ülgen, “Ünye Şöhretler ve Veteranlar Başkanı ve takım kaptanı olarak unyemizi tanıtıyor gençlere örnek teşkil etmek bu yaşta spor yapmak gibi vesaire misafir takımı da centilmen mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.