Ünye Sokakları Bekçisiz Kalmayacak

BÖLGE GÜNDEMİ 26.02.2019 - 23:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2775+ kez okundu.
 

Ünye Sokakları Bekçisiz Kalmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 25 yılı aşkın bir süre sonra geri dönen bekçiler, vatandaşa huzur ve güven sağlayacak.
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan mülakatın ve sınavın ardından 12 kişi Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri’nde (POMEM) eğitimlerini tamamladı. 40 gün süren eğitimlerin ardından önce Ordu İl Emniyet Müdürlüğü emrine sonra da Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine verilen 12 mahalle bekçisi bugün itibariyle işbaşı yaptı.  Çarşı ve Mahalle bekçilerinin mahallelerdeki görev dağılımının önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenilirken buna ilave olarak 7 çarşı ve mahalle bekçisinin daha Ünye’de görevlendirileceği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 25 yılı aşkın bir süre sonra geri dönen bekçiler, vatandaşa huzur ve güven sağlayacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan mülakatın ve sınavın ardından 12 kişi Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri’nde (POMEM) eğitimlerini tamamladı. 40 gün süren eğitimlerin ardından önce Ordu İl Emniyet Müdürlüğü emrine sonra da Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine verilen 12 mahalle bekçisi bugün itibariyle işbaşı yaptı.

 Çarşı ve Mahalle bekçilerinin mahallelerdeki görev dağılımının önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenilirken buna ilave olarak 7 çarşı ve mahalle bekçisinin daha Ünye’de görevlendirileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.