Ünye’ye Ambulans, Erenyurt’a Hemşire

BÖLGE GÜNDEMİ 31.05.2019 - 00:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2630+ kez okundu.
 

Ünye’ye Ambulans, Erenyurt’a Hemşire

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Bölgemizde Acil sağlık hizmeti sunacak olan “Tam Donanımlı Ambulans” ve Erenyurt mahallesi sağlık evine de “Hemşire” görevlendirildiğinin müjdesini verdi.
  Bölgemize kazandırılan yeni sağlık hizmetlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Argan, şu ifadelere yer verdi;  Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ile beraber şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız girişimler ve görüşmeler neticesinde Sağlık Bakanlığımız tarafından Ünye’mize Acil sağlık hizmeti sunacak tam donanımlı bir adet Ambulans tahsis edilmiştir. Bununla birlikte Erenyurt Mahallesi sağlık evine de bölgede sağlık hizmetlerinin planlanmasını, yürütülmesini, geliştirilmesini, verimli ve kalite bir şekilde sunulmasını sağlayacak Hemşire de görevine başlamış bulunmaktadır.” “Ünye’de hizmet verecek olan etkin, verimli ve donanımlı Acil Sağlık Ambulansımız ve Erenyurt mahallesi Sağlık evine görevlendirilen Hemşiremiz ile bölgemizde vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerinin kalitesinin ve etkinliğinin daha da artacağına yürekten inanıyorum.Bizim mücadelemiz millete hizmet ve iyilikte yarışma mücadelesidir. Daha güzel bir Ünye için el ele gönül gönüle, hizmetlerimiz devam edecektir. Sağlık hizmetlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor emeği geçen herkese en kalbi duygularımla sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”
Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Bölgemizde Acil sağlık hizmeti sunacak olan “Tam Donanımlı Ambulans” ve Erenyurt mahallesi sağlık evine de “Hemşire” görevlendirildiğinin müjdesini verdi.

 

Bölgemize kazandırılan yeni sağlık hizmetlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Argan, şu ifadelere yer verdi;  Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ile beraber şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız girişimler ve görüşmeler neticesinde Sağlık Bakanlığımız tarafından Ünye’mize Acil sağlık hizmeti sunacak tam donanımlı bir adet Ambulans tahsis edilmiştir. Bununla birlikte Erenyurt Mahallesi sağlık evine de bölgede sağlık hizmetlerinin planlanmasını, yürütülmesini, geliştirilmesini, verimli ve kalite bir şekilde sunulmasını sağlayacak Hemşire de görevine başlamış bulunmaktadır.”

“Ünye’de hizmet verecek olan etkin, verimli ve donanımlı Acil Sağlık Ambulansımız ve Erenyurt mahallesi Sağlık evine görevlendirilen Hemşiremiz ile bölgemizde vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerinin kalitesinin ve etkinliğinin daha da artacağına yürekten inanıyorum.Bizim mücadelemiz millete hizmet ve iyilikte yarışma mücadelesidir. Daha güzel bir Ünye için el ele gönül gönüle, hizmetlerimiz devam edecektir. Sağlık hizmetlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor emeği geçen herkese en kalbi duygularımla sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.