Ünye’ye Modern Kaldırımlar

BÖLGE GÜNDEMİ 23.03.2021 - 10:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2310+ kez okundu.
 

Ünye’ye Modern Kaldırımlar

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde, 15 bin 415 metrekare kaldırımı vatandaşların hizmetine sundu. Çalışmalarla birlikte, yayalara konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sağladı.
Ordu’da, ulaşımda araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İl genelinde, sıcak asfalt ve beton yol çalışmaları aralıksız devam ederken, baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlanıyor.   İLÇELERİN KADERİ DEĞİŞİYOR   Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde, “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” sloganıyla, altyapı, turizm, tarım, üstyapı ve sağlık alanında birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarıyla da ilçelerin kaderini değiştiriyor.   15 BİN 415 METREKARE KALDIRIM ÇALIŞMASI   2020 yılında Ünye ilçesinde 15 bin 415 metrekare baskı beton kaldırım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, 20 Temmuz, Büyük Cami, Cengiz Topel, Kıroğlu ve Öznur Kartal Caddeleriyle birlikte, 20 Temmuz Sokağı da konforlu ve güvenli bir yapıya dönüştürdü.    IRMAK CADDESİ’NDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI   Ünye ilçesinde Niksar Yolu’na alternatif olma özelliği taşıyan Liseler Mahallesi Irmak Caddesi’nde de baskı beton kaldırım çalışması başlatan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, güzergahta yaya ve yol güvenliğini sağlamayı hedefliyor.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde, 15 bin 415 metrekare kaldırımı vatandaşların hizmetine sundu. Çalışmalarla birlikte, yayalara konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sağladı.

Ordu’da, ulaşımda araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İl genelinde, sıcak asfalt ve beton yol çalışmaları aralıksız devam ederken, baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlanıyor.

 

İLÇELERİN KADERİ DEĞİŞİYOR

 

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde, “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” sloganıyla, altyapı, turizm, tarım, üstyapı ve sağlık alanında birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarıyla da ilçelerin kaderini değiştiriyor.

 

15 BİN 415 METREKARE KALDIRIM ÇALIŞMASI

 

2020 yılında Ünye ilçesinde 15 bin 415 metrekare baskı beton kaldırım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, 20 Temmuz, Büyük Cami, Cengiz Topel, Kıroğlu ve Öznur Kartal Caddeleriyle birlikte, 20 Temmuz Sokağı da konforlu ve güvenli bir yapıya dönüştürdü. 

 

IRMAK CADDESİ’NDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Ünye ilçesinde Niksar Yolu’na alternatif olma özelliği taşıyan Liseler Mahallesi Irmak Caddesi’nde de baskı beton kaldırım çalışması başlatan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, güzergahta yaya ve yol güvenliğini sağlamayı hedefliyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.