Ünye’ye spor havzası ve yüzme havuzu

17.06.2018 - 10:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1668+ kez okundu.
 

Ünye’ye spor havzası ve yüzme havuzu

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Cevizdere’ye spor havzası, Çamlık’ta ise yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de sportif faaliyetlerin geliştirilmesi için yapılacak olan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, Ünye’ye havuz ve spor havzası müjdesini verdi. -“Arazi ile ilgi tahsis işlemlerimizi bitirdik”- Cevizdere’yi spor havzasına dönüştüreceklerini ifade eden Başkan Çamyar, “Biz Cevizdere havzasını spor havzası olarak tasarlıyoruz. Orada şu anda Ünyespor’a kalıcı bir tesis yapma proje çalışmamız var ve bunun içerisinde de havuz çalışması yapılıyor. Arazi ile ilgi tahsis işlemlerimizi bitirdik. Anca proje maliyet itibari ile bakıldığında 5 milyonluk bir proje. Spor toto ve federasyondan bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz.” dedi. -“Ünye’nin bir havuza ihtiyacı var”- Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Çamlık için planladığı projeden sadece havuz ve cafe bölümünün Çamlığa yapılacağını belirten Başkan Çamyar, havuzun Ünye için bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Yüzme havuzu ile ilgili bölüm Büyükşehir Belediyesi’nin projesi başlasaydı, şimdiye kabası bitmiş olacaktı. Ordu Büyükşehir Belediyemizin projesi vardı, Bungalov evler olmasın ama ana proje olsun noktasında Kent Konseyimiz ile beraber projenin bir ayağına biz itiraz etmiştik.Geldiğimiz noktada ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ‘Ünye böyle istiyorsa biz sıcak bakarız’ diyor. O projede -1’de yüzme havuzu, fıtnees, sauna var. Üst katta ise cafe-restoran olarak kullanılan bir proje var. Ancak bunun bu dönem içerisinde ihalesi yapılır mı onu bilemiyoruz. Ama mutlaka Ünye’nin bir havuza ihtiyacı var. Bu Çamlık’ta olmazsa Cevizdere’de olacak.”  
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Cevizdere’ye spor havzası, Çamlık’ta ise yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de sportif faaliyetlerin geliştirilmesi için yapılacak olan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, Ünye’ye havuz ve spor havzası müjdesini verdi.

-“Arazi ile ilgi tahsis işlemlerimizi bitirdik”-

Cevizdere’yi spor havzasına dönüştüreceklerini ifade eden Başkan Çamyar, “Biz Cevizdere havzasını spor havzası olarak tasarlıyoruz. Orada şu anda Ünyespor’a kalıcı bir tesis yapma proje çalışmamız var ve bunun içerisinde de havuz çalışması yapılıyor. Arazi ile ilgi tahsis işlemlerimizi bitirdik. Anca proje maliyet itibari ile bakıldığında 5 milyonluk bir proje. Spor toto ve federasyondan bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz.” dedi.

-“Ünye’nin bir havuza ihtiyacı var”-

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Çamlık için planladığı projeden sadece havuz ve cafe bölümünün Çamlığa yapılacağını belirten Başkan Çamyar, havuzun Ünye için bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Yüzme havuzu ile ilgili bölüm Büyükşehir Belediyesi’nin projesi başlasaydı, şimdiye kabası bitmiş olacaktı. Ordu Büyükşehir Belediyemizin projesi vardı, Bungalov evler olmasın ama ana proje olsun noktasında Kent Konseyimiz ile beraber projenin bir ayağına biz itiraz etmiştik.Geldiğimiz noktada ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ‘Ünye böyle istiyorsa biz sıcak bakarız’ diyor. O projede -1’de yüzme havuzu, fıtnees, sauna var. Üst katta ise cafe-restoran olarak kullanılan bir proje var. Ancak bunun bu dönem içerisinde ihalesi yapılır mı onu bilemiyoruz. Ama mutlaka Ünye’nin bir havuza ihtiyacı var. Bu Çamlık’ta olmazsa Cevizdere’de olacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.