“Ünye’ye yapılmış bir hakarettir”

BÖLGE GÜNDEMİ 08.03.2019 - 15:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1599+ kez okundu.
 

“Ünye’ye yapılmış bir hakarettir”

AK Parti Ünye SKM açılışına damga vuran Ordu Milletvekillerinin tutumu BBP Ünye Belediye Başkan Adayı Yunus Zor tarafından “Ünye’ye yapılmış bir hakarettir” şeklinde yorumlandı.
Parti Ünye SKM açılışında Ordu Milletvekilinin polis memurunun üzerine yürümesi, diğer milletvekilinin de başka bir devlet memurunu azarlaması BBP Ünye Belediye Başkan Adayı Yunus Zor tarafından “Ünye’ye yapılmış bir hakarettir” şeklinde yorumlandı. Zor, “Bir Ünyeli ve bir Büyük Birlik Partisi mensubu olarak yaşanan bu olayı kınıyor ve bu olayın devamında hem Ünyelilerden, hem de görevini düzgün bir şekilde ifa etmek isteyen memurlardan özür dilemesini temenni ediyoruz. Bu tür olayların ilk olmadığını bildiğimiz kadar, son olmasını da bekliyoruz.”dedi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Ünye Belediye Başkan adayı Yunus Zor, AK Parti Ünye İlçe Seçim Kurulu Merkezi (SKM) açılışında yaşanan olaylara dikkat çekti. Zor, partililerin önünde gerçekleşen ve basına yansıyan Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı’nın polis memuru ve devlet memuruyla yaşadığı diyalogları kınayarak, vekillerin Ünyelilerden ve memurlardan özür dilemesi gerektiğini söyledi. - “Bazı siyasetçilerin yaptığı davranışlar üzmektedir” Yunus Zor açıklamasında şunları söyledi: “Yaklaşan yerel seçiler öncesinde sıkça göremediğimiz siyasetçilerimizi bu aralar sık sık görmekteyiz. Seçilmişlerin ve seçileceklerin örnek olması, halkla birliktelik içerisinde olmasını her zaman temenni etmişizdir. Ancak seçim maratonunun son virajlarına yaklaşırken, bazı siyasetçilerimizin yapmış olduğu davranışlar hem halkımızı, hem de biz Ünyeli siyasetçileri üzmektedir. -“Milletvekili polis memurunun üzerine yürümüştür” - Yerel seçimlerde Belediye Başkan adayını desteklemek ve açılış yapmak için Ünye’ye gelen bazı Ordu Milletvekillerimiz maalesef yaptığı hizmetlerle değil yaptıkları davranışlarla ön plana çıkmışlardır. 6 Mart 2019 Çarşamba günü Ünye’de bir milletvekilinin görevini ifa etmek isteyen bir polis memuruna sert çıkışı ve üzerine yürümek istemesi ve bu atmosferde araya birilerinin girerek ortamı yumuşatmaya çalışmaları, sadece polis memurumuza değil bize göre tüm Ünye’ye yapılmış bir hakarettir. -“Diğer milletvekili de devlet memurunu azarladı” - Aynı zamanda bu sürecin devamında da bir diğer milletvekilimizin bir başka devlet memurunu azarlamaya kalkışması da aldığımız duyumlar arasındadır. Bir Ünyeli ve bir Büyük Birlik Partisi mensubu olarak yaşanan bu olayı kınıyor ve bu olayın devamında hem Ünyelilerden hem de görevini düzgün bir şekilde ifa etmek isteyen memurlardan özür dilemesini temenni ediyoruz. Bu tür olayların ilk olmadığını bildiğimiz kadar, son olmasını da bekliyoruz.
AK Parti Ünye SKM açılışına damga vuran Ordu Milletvekillerinin tutumu BBP Ünye Belediye Başkan Adayı Yunus Zor tarafından “Ünye’ye yapılmış bir hakarettir” şeklinde yorumlandı.

Parti Ünye SKM açılışında Ordu Milletvekilinin polis memurunun üzerine yürümesi, diğer milletvekilinin de başka bir devlet memurunu azarlaması BBP Ünye Belediye Başkan Adayı Yunus Zor tarafından “Ünye’ye yapılmış bir hakarettir” şeklinde yorumlandı.

Zor, “Bir Ünyeli ve bir Büyük Birlik Partisi mensubu olarak yaşanan bu olayı kınıyor ve bu olayın devamında hem Ünyelilerden, hem de görevini düzgün bir şekilde ifa etmek isteyen memurlardan özür dilemesini temenni ediyoruz. Bu tür olayların ilk olmadığını bildiğimiz kadar, son olmasını da bekliyoruz.”dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ünye Belediye Başkan adayı Yunus Zor, AK Parti Ünye İlçe Seçim Kurulu Merkezi (SKM) açılışında yaşanan olaylara dikkat çekti.

Zor, partililerin önünde gerçekleşen ve basına yansıyan Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı’nın polis memuru ve devlet memuruyla yaşadığı diyalogları kınayarak, vekillerin Ünyelilerden ve memurlardan özür dilemesi gerektiğini söyledi.

- “Bazı siyasetçilerin yaptığı davranışlar üzmektedir”

Yunus Zor açıklamasında şunları söyledi:

“Yaklaşan yerel seçiler öncesinde sıkça göremediğimiz siyasetçilerimizi bu aralar sık sık görmekteyiz. Seçilmişlerin ve seçileceklerin örnek olması, halkla birliktelik içerisinde olmasını her zaman temenni etmişizdir. Ancak seçim maratonunun son virajlarına yaklaşırken, bazı siyasetçilerimizin yapmış olduğu davranışlar hem halkımızı, hem de biz Ünyeli siyasetçileri üzmektedir.

-“Milletvekili polis memurunun üzerine yürümüştür” -

Yerel seçimlerde Belediye Başkan adayını desteklemek ve açılış yapmak için Ünye’ye gelen bazı Ordu Milletvekillerimiz maalesef yaptığı hizmetlerle değil yaptıkları davranışlarla ön plana çıkmışlardır. 6 Mart 2019 Çarşamba günü Ünye’de bir milletvekilinin görevini ifa etmek isteyen bir polis memuruna sert çıkışı ve üzerine yürümek istemesi ve bu atmosferde araya birilerinin girerek ortamı yumuşatmaya çalışmaları, sadece polis memurumuza değil bize göre tüm Ünye’ye yapılmış bir hakarettir.

-“Diğer milletvekili de devlet memurunu azarladı” -

Aynı zamanda bu sürecin devamında da bir diğer milletvekilimizin bir başka devlet memurunu azarlamaya kalkışması da aldığımız duyumlar arasındadır.

Bir Ünyeli ve bir Büyük Birlik Partisi mensubu olarak yaşanan bu olayı kınıyor ve bu olayın devamında hem Ünyelilerden hem de görevini düzgün bir şekilde ifa etmek isteyen memurlardan özür dilemesini temenni ediyoruz. Bu tür olayların ilk olmadığını bildiğimiz kadar, son olmasını da bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.