Ünyeli aile dönüş yolunda kaza yaptı!

ASAYİŞ 17.04.2018 - 23:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2300+ kez okundu.
 

Ünyeli aile dönüş yolunda kaza yaptı!

İstanbul’dan Ünye’ye gelmekte olan Sencap Ailesi, Düzce’de trafik kazası yaptı. Anadolu Otoyolu’nun Düzce bölümünde meydan gelen kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
İstanbul’dan Ünye’ye gelmekte olan Sencap Ailesi, Anadolu Otoyolu Düzce Mevki’inde trafik kazası geçirdi. Alınan bilgiye göre, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) personeli Hakkı Sencap idaresindeki 34 VJ 8904 plakalı midibüs, Anadolu Otoyolu Ankara istikameti Düzce Gümüşova Mevki’inde, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklendikten sonra durabilen aracın sürücüsü ile midibüste bulunan Esila (1), Ecem (3), Nursel ve Katibe Sencap yaralandı. Olay yerinde gelen 112 ekipleri ve vatandaşlar tarafından midibüsten çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan sürücü Hakkı Sencap’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  
İstanbul’dan Ünye’ye gelmekte olan Sencap Ailesi, Düzce’de trafik kazası yaptı. Anadolu Otoyolu’nun Düzce bölümünde meydan gelen kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

İstanbul’dan Ünye’ye gelmekte olan Sencap Ailesi, Anadolu Otoyolu Düzce Mevki’inde trafik kazası geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) personeli Hakkı Sencap idaresindeki 34 VJ 8904 plakalı midibüs, Anadolu Otoyolu Ankara istikameti Düzce Gümüşova Mevki’inde, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklendikten sonra durabilen aracın sürücüsü ile midibüste bulunan Esila (1), Ecem (3), Nursel ve Katibe Sencap yaralandı. Olay yerinde gelen 112 ekipleri ve vatandaşlar tarafından midibüsten çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan sürücü Hakkı Sencap’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.