Ünyeli profesör son yolculuğuna uğurlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 31.05.2018 - 08:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1307+ kez okundu.
 

Ünyeli profesör son yolculuğuna uğurlandı

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın eniştesi Ünyeli Prof. Dr. Osman Nuri Çataklı, son yolculuğuna uğurlandı.
Çataklı için İstanbul Fatih Camii'nde 30 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı eski çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve Çataklı'nın çok sayıda yakını katıldı. Çataklı'nın naaşı kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından Edirnekapı Mezarlığına defnedildi.  
Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın eniştesi Ünyeli Prof. Dr. Osman Nuri Çataklı, son yolculuğuna uğurlandı.

Çataklı için İstanbul Fatih Camii'nde 30 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı eski çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve Çataklı'nın çok sayıda yakını katıldı.

Çataklı'nın naaşı kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından Edirnekapı Mezarlığına defnedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.