Ünyeli Sanatçı Doğa İçin Çaldı

SANAT 10.12.2019 - 14:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1379+ kez okundu.
 

Ünyeli Sanatçı Doğa İçin Çaldı

Ünyeli sanatçı Sinan Ayyıldız “Doğa İçin Çal” projesinde memleketiyle yer aldı.
  2011 yılında başlayan projenin 11. Klibi yayınlanırken “Çarşamba’yı sel aldı” türküsünü ünlü sanatçılar ve oyuncular seslendirdi. Bağlama ustası Sinan Ayyıldız ise klibe bağlaması ile katkıda bulundu. Gönüllülerden oluşan, Tükiye ve Dünya’nın birçok yerinden katılımın sağlandığı proje kapsamında Sanatçı Sevcan Orhan ile Levent Yüksel “Çarşamba’yı sel aldı” parçasını seslendirdi. Ünyeli sanatçı Sinan Ayyıldız klibe bağlaması ile katıldı. Sinan Ayyıldız Kimdir? 2002-2006 yılları arasında Erol Parlak‘tan ileri bağlama çalım Teknikleri dersleri almaya başladı. 2003 yılında Dörttelli Bağlama Grubu’nu kurdu. Bu grupla birlikte pek çok konsere, radyo ve televizyon programına konuk oldu. 2006 yılında Güven Türkmen’le beraber 2.İTÜ Bağlama Günleri’nde sahne aldı. 2006 yılında geçici bir süre Erol Parlak Bağlama Beşlisi bünyesine katıldı. Bu grupla İstanbul ve yurt dışında (Belçika) konserler verdi. Başta Erol Parlak tarafından yazılan Şelpe Metodu 2 ve Sinan Çelik tarafından yazılan Kaval Metodu kitapları olmak üzere çeşitli metotların notistliğini yaptı. Şelpe Metodu 2′de L.V.Beethoven’ ait Fur Elise isimli eserin sanatçı tarafından yapılan şelpe adaptasyonu bulunmaktadır. Bir çok albümde dizi ve film müziği çalışmalarında müzik yönetmeni, aranjör veya icracı olarak bulundu.
Ünyeli sanatçı Sinan Ayyıldız “Doğa İçin Çal” projesinde memleketiyle yer aldı.

 

2011 yılında başlayan projenin 11. Klibi yayınlanırken “Çarşamba’yı sel aldı” türküsünü ünlü sanatçılar ve oyuncular seslendirdi. Bağlama ustası Sinan Ayyıldız ise klibe bağlaması ile katkıda bulundu. Gönüllülerden oluşan, Tükiye ve Dünya’nın birçok yerinden katılımın sağlandığı proje kapsamında Sanatçı Sevcan Orhan ile Levent Yüksel “Çarşamba’yı sel aldı” parçasını seslendirdi.

Ünyeli sanatçı Sinan Ayyıldız klibe bağlaması ile katıldı.

Sinan Ayyıldız Kimdir?

2002-2006 yılları arasında Erol Parlak‘tan ileri bağlama çalım Teknikleri dersleri almaya başladı. 2003 yılında Dörttelli Bağlama Grubu’nu kurdu. Bu grupla birlikte pek çok konsere, radyo ve televizyon programına konuk oldu. 2006 yılında Güven Türkmen’le beraber 2.İTÜ Bağlama Günleri’nde sahne aldı. 2006 yılında geçici bir süre Erol Parlak Bağlama Beşlisi bünyesine katıldı. Bu grupla İstanbul ve yurt dışında (Belçika) konserler verdi. Başta Erol Parlak tarafından yazılan Şelpe Metodu 2 ve Sinan Çelik tarafından yazılan Kaval Metodu kitapları olmak üzere çeşitli metotların notistliğini yaptı. Şelpe Metodu 2′de L.V.Beethoven’ ait Fur Elise isimli eserin sanatçı tarafından yapılan şelpe adaptasyonu bulunmaktadır. Bir çok albümde dizi ve film müziği çalışmalarında müzik yönetmeni, aranjör veya icracı olarak bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.