Ünyelilerin İstanbul’da 14. Büyük Buluşması

YAŞAM 27.09.2018 - 16:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1439+ kez okundu.
 

Ünyelilerin İstanbul’da 14. Büyük Buluşması

Ünye Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) “14. Büyük Ünyeliler Buluşması”nı İstanbul Kemerburgaz Kurtkemeri mesire alanında düzenlediği piknik şöleniyle gerçekleştirdi.
Ünye Dernekler Federasyonu’nun (ÜNDEF) İstanbul Kemerburgaz Kurtkemeri mesire alanında 23 Eylül Pazar günü düzenlediği piknik şöleninde Ünyeliler bir araya geldi. -“Her türlü ortak payda da birleşmeye çalışıyoruz”- Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Avukat Koray Maral, piknik şöleninin açılış konuşmasında her türlü ortak paydada birleşmeye çalıştıklarını söyledi. Maral, Ünye Dernekler Federasyonu’nun 2009 yılında zeminlerinin atıldığını, 2010 yılında aktif hale geldiğini, kendi imkanlarıyla ve gayretiyle ortaya çıkmış bir federasyon olduğunu hatırlatarak, hemşerililik bilinciyle dayanışma içinde olduklarını vurguladı. -Maral, “İstanbul’da büyük Ordululuk bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Maral, “Biz Ünyeliler olarak her şeyden önce, Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla beraber, artan imkanlarıyla birlikte İstanbul’da bir birliktelik, büyük bir Ordululuk ve ülke bilinciyle hareket etmeye çalışıyoruz. Her türlü ortak payda da birleşmeye çalışıyoruz.” dedi. Maral’ın ardından protokol üyeleri selamlama konuşması yaptılar. Konuşmaların ardından federasyona lokal kazandırmak amacıyla “Keşkek ağalığı” seçimi yapıldı. Ağalık seçimine Ünyeli işadamları 5’ bin lira ile destek olurken, ağalığı 52 bin lira ile Ünyeli işadamı Ali Bayraktar kazandı. Piknik şölenine destek olanlara plaket takdim edildi. Piknik şöleni Sefa Genç, Seyhan Çek ve Aydın Beyoğlu konserleriyle gün boyu devam etti. Programa Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ordu AK Parti Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Karayel, Dernek başkanları, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Ünye Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) “14. Büyük Ünyeliler Buluşması”nı İstanbul Kemerburgaz Kurtkemeri mesire alanında düzenlediği piknik şöleniyle gerçekleştirdi.

Ünye Dernekler Federasyonu’nun (ÜNDEF) İstanbul Kemerburgaz Kurtkemeri mesire alanında 23 Eylül Pazar günü düzenlediği piknik şöleninde Ünyeliler bir araya geldi.

-“Her türlü ortak payda da birleşmeye çalışıyoruz”-

Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Avukat Koray Maral, piknik şöleninin açılış konuşmasında her türlü ortak paydada birleşmeye çalıştıklarını söyledi.

Maral, Ünye Dernekler Federasyonu’nun 2009 yılında zeminlerinin atıldığını, 2010 yılında aktif hale geldiğini, kendi imkanlarıyla ve gayretiyle ortaya çıkmış bir federasyon olduğunu hatırlatarak, hemşerililik bilinciyle dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

-Maral, “İstanbul’da büyük Ordululuk bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Maral, “Biz Ünyeliler olarak her şeyden önce, Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla beraber, artan imkanlarıyla birlikte İstanbul’da bir birliktelik, büyük bir Ordululuk ve ülke bilinciyle hareket etmeye çalışıyoruz. Her türlü ortak payda da birleşmeye çalışıyoruz.” dedi.

Maral’ın ardından protokol üyeleri selamlama konuşması yaptılar.

Konuşmaların ardından federasyona lokal kazandırmak amacıyla “Keşkek ağalığı” seçimi yapıldı. Ağalık seçimine Ünyeli işadamları 5’ bin lira ile destek olurken, ağalığı 52 bin lira ile Ünyeli işadamı Ali Bayraktar kazandı.

Piknik şölenine destek olanlara plaket takdim edildi.

Piknik şöleni Sefa Genç, Seyhan Çek ve Aydın Beyoğlu konserleriyle gün boyu devam etti.

Programa Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ordu AK Parti Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Karayel, Dernek başkanları, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.