Ünyespor mağlup dönüyor

SPOR 01.04.2018 - 22:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1749+ kez okundu.
 

Ünyespor mağlup dönüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta Pazar günü deplasmanda Atakum Belediyespor’un konuğu olan Ünye 1957 Spor, son deplasmanda rakibine 2-1 yenildi.
Masörü Şaban Akbaş’ı kaybetmenin verdiği moral bozukluğu ile maça çıkan yeşil-beyazlılar son deplasman maçından 3 puanla dönmeyi başaramadı. Pazar günü   Samsun Atakum Belediye Stadyumunda saat 15 de  oynanan maçta Ünye 1957 Spor da  Mehmet Emin Aba kırmızı kart cezalısı olarak bu maçta forma giymedi.Atakum Belediyespor’da ise geçtiğimiz hafta Ordu’da oynanan Orduspor maçı bitimi sonrası kırmızı kart gören Ahmet Balcancı ve Atamer Yavuz cezalı oldukları için bu maçta forma giyemediler. Atakum Belediyespor-Ünye 1957 Spor karşılaşmasını Kastamonu Bölgesi hakemlerinden Emre Kaan Çalışkan , yardımcı hakemliğini ise Ankara Bölgesinden Murat Aydın, Onur Tek yaptı. Maçın 4.hakemi ise Kırşehir Bölgesinden Osman Köksaldı. Maçta 2-0 öne geçenAtakum Belediyespor karşısında uzatmalarda Eric Ünye 1957 nin golünü attı. Ve maç bu skorla bitti .  
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta Pazar günü deplasmanda Atakum Belediyespor’un konuğu olan Ünye 1957 Spor, son deplasmanda rakibine 2-1 yenildi.

Masörü Şaban Akbaş’ı kaybetmenin verdiği moral bozukluğu ile maça çıkan yeşil-beyazlılar son deplasman maçından 3 puanla dönmeyi başaramadı.

Pazar günü   Samsun Atakum Belediye Stadyumunda saat 15 de  oynanan maçta Ünye 1957 Spor da  Mehmet Emin Aba kırmızı kart cezalısı olarak bu maçta forma giymedi.Atakum Belediyespor’da ise geçtiğimiz hafta Ordu’da oynanan Orduspor maçı bitimi sonrası kırmızı kart gören Ahmet Balcancı ve Atamer Yavuz cezalı oldukları için bu maçta forma giyemediler.

Atakum Belediyespor-Ünye 1957 Spor karşılaşmasını Kastamonu Bölgesi hakemlerinden Emre Kaan Çalışkan , yardımcı hakemliğini ise Ankara Bölgesinden Murat Aydın, Onur Tek yaptı. Maçın 4.hakemi ise Kırşehir Bölgesinden Osman Köksaldı.

Maçta 2-0 öne geçenAtakum Belediyespor karşısında uzatmalarda Eric Ünye 1957 nin golünü attı. Ve maç bu skorla bitti .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.