Ünyesporda bir ayrılık daha

SPOR 14.12.2018 - 10:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2359+ kez okundu.
 

Ünyesporda bir ayrılık daha

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta yönetimsel sorunlarla boğuşan Ünye 1957 Spor, ilk devrenin son maçında Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda konuk edeceği Sungurlu Belediyespor maçının provasını bugün yaptı.
 Ndong Meye Laurys’in takımdan ayrılması nedeniyle bu futbolcusundan yoksun bir şekilde maça hazırlanan yeşil-beyazlılar ilk yarıyı 3 puanla kapatma amacında.   Geçtiğimiz hafta Turhalspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını koruyan ve Pazartesi günü ikinci kez olağanüstü genel kurulda yönetim arayışlarına giren ancak bir sonuç alamayan Ünye 1957 Spor, Pazar günü oynayacağı Sungurlu Belediyespor maçının hazırlıklarını Ünye Şehir Stadı’nda yaptı. Salı ve Çarşamba günleri antrenman yapmayan takım bugün tempolu ve neşeli bir çalışma gerçekleştirdi. Futbolcuların gayet istekli ve arzulu antrenmanı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Çalışmaya ısınma ile başlayan yeşil-beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde yarı alanda çift kale maç oynadılar. Ünye 1957 Spor’un en önemli oyuncularından Aydın Çetin izinli olduğu için bu çalışmaya katılmazken yarın Ünye’ye gelerek çalışmalara dahil olacağı bildirildi. Başkan Abdullah Sarı Baklava ile geldi Ünye 1957 Spor’un antrenmanına kulüp başkanı Abdullah Sarı baklava ile gelerek futbolculara moral verdi. Kongre süreci sonrası takımı bir arada tutmak ve ligin ikinci devresinde şampiyonluk iddiasını sürdürmek adına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney önderliğinde yürütülen çalışmanın devam ettiği bilgileri gelirken Sungurlu Belediyespor maçı sonrası kulübün yönetimsel boşluğunun doldurulması bekleniyor. Süreç sonuçlanıncaya kadar takımı yalnız bırakmayan başkan Abdullah Sarı, takımın yalnız bırakılmaması ve yoluna devam etmesi için Pazar günü oynanacak maçın hemen sonrasını beklediklerini ifade etti. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney önderliğinde yürütülen yönetim oluşturma çalışmalarının önümüzdeki günlerde netice vermesi beklenirken özellikle sosyal medya üzerinden taraftarların Ünye 1957 Spor’un sahipsiz bırakılmaması yönünde çağrılar ise devam ediyor. Ndong Meye Laurys uçtu! Bu sezon oynadığı 7 maçta 6 gol kaydederek takımın en golcü ismi olan Ndong Meye Laurys takımı terk etti. Yönetimsel boşluğu fırsat bilen Gabonlu Fransız vatandaşı Ndong Meye Laurys’in eşinin rahatsızlığını öne sürerek takımdan ayrıldı. Fransa’ya eşinin yanına dönen golcü futbolcunun dönüp dönmeyeceği belli değil. Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Ünye 1957 Spor-Sungurlu Belediyespor, Bal Ligi 4.Grup 13.Hafta karşılaşmasını Ankara Bölgesi hakemlerinden Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri yine Ankara Bölgesinden Ahmet Can Güdül ve Deniz Ersin Çelik, 4.hakem ise Betül Baykan.  
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta yönetimsel sorunlarla boğuşan Ünye 1957 Spor, ilk devrenin son maçında Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda konuk edeceği Sungurlu Belediyespor maçının provasını bugün yaptı.

 Ndong Meye Laurys’in takımdan ayrılması nedeniyle bu futbolcusundan yoksun bir şekilde maça hazırlanan yeşil-beyazlılar ilk yarıyı 3 puanla kapatma amacında.

 

Geçtiğimiz hafta Turhalspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını koruyan ve Pazartesi günü ikinci kez olağanüstü genel kurulda yönetim arayışlarına giren ancak bir sonuç alamayan Ünye 1957 Spor, Pazar günü oynayacağı Sungurlu Belediyespor maçının hazırlıklarını Ünye Şehir Stadı’nda yaptı. Salı ve Çarşamba günleri antrenman yapmayan takım bugün tempolu ve neşeli bir çalışma gerçekleştirdi. Futbolcuların gayet istekli ve arzulu antrenmanı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Çalışmaya ısınma ile başlayan yeşil-beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde yarı alanda çift kale maç oynadılar.

Ünye 1957 Spor’un en önemli oyuncularından Aydın Çetin izinli olduğu için bu çalışmaya katılmazken yarın Ünye’ye gelerek çalışmalara dahil olacağı bildirildi.

Başkan Abdullah Sarı Baklava ile geldi

Ünye 1957 Spor’un antrenmanına kulüp başkanı Abdullah Sarı baklava ile gelerek futbolculara moral verdi. Kongre süreci sonrası takımı bir arada tutmak ve ligin ikinci devresinde şampiyonluk iddiasını sürdürmek adına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney önderliğinde yürütülen çalışmanın devam ettiği bilgileri gelirken Sungurlu Belediyespor maçı sonrası kulübün yönetimsel boşluğunun doldurulması bekleniyor. Süreç sonuçlanıncaya kadar takımı yalnız bırakmayan başkan Abdullah Sarı, takımın yalnız bırakılmaması ve yoluna devam etmesi için Pazar günü oynanacak maçın hemen sonrasını beklediklerini ifade etti.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney önderliğinde yürütülen yönetim oluşturma çalışmalarının önümüzdeki günlerde netice vermesi beklenirken özellikle sosyal medya üzerinden taraftarların Ünye 1957 Spor’un sahipsiz bırakılmaması yönünde çağrılar ise devam ediyor.

Ndong Meye Laurys uçtu!

Bu sezon oynadığı 7 maçta 6 gol kaydederek takımın en golcü ismi olan Ndong Meye Laurys takımı terk etti. Yönetimsel boşluğu fırsat bilen Gabonlu Fransız vatandaşı Ndong Meye Laurys’in eşinin rahatsızlığını öne sürerek takımdan ayrıldı. Fransa’ya eşinin yanına dönen golcü futbolcunun dönüp dönmeyeceği belli değil.

Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Ünye 1957 Spor-Sungurlu Belediyespor, Bal Ligi 4.Grup 13.Hafta karşılaşmasını Ankara Bölgesi hakemlerinden Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri yine Ankara Bölgesinden Ahmet Can Güdül ve Deniz Ersin Çelik, 4.hakem ise Betül Baykan.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.