ÜTSO’dan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

YAŞAM 27.09.2018 - 16:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2393+ kez okundu.
 

ÜTSO’dan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), bin 25 ihtiyaç sahibi öğrenciye okul çantası yardımı yaptı.
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası yardımı yaptı. -“Yardımlarımız devam edecek”- ÜTSO Başkanı İrfan Akar, her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere gerçekleştirilen yardımın bu yılda yapıldığını ifade ederek, “Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce Milli Eğitim Müdürlükleri vasıtasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştık. İlköğretim öğrencilerimize Ünye Ticaret Borsamız bu yıl kırtasiye yardımı yapma kararı aldı. Bizde ortak hareket ederek çanta alımı yaptık. Böylelikle bir çocuğumuzun iki ihtiyacını birden karşılamış olduk. Bu tür yardımlarımız devam edecek, eğitim için yapmış olduğumuz destekler bizleri mutlu ediyor.” dedi.  
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), bin 25 ihtiyaç sahibi öğrenciye okul çantası yardımı yaptı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası yardımı yaptı.

-“Yardımlarımız devam edecek”-

ÜTSO Başkanı İrfan Akar, her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere gerçekleştirilen yardımın bu yılda yapıldığını ifade ederek, “Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce Milli Eğitim Müdürlükleri vasıtasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştık. İlköğretim öğrencilerimize Ünye Ticaret Borsamız bu yıl kırtasiye yardımı yapma kararı aldı. Bizde ortak hareket ederek çanta alımı yaptık. Böylelikle bir çocuğumuzun iki ihtiyacını birden karşılamış olduk. Bu tür yardımlarımız devam edecek, eğitim için yapmış olduğumuz destekler bizleri mutlu ediyor.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.