VIP krizinde suç duyurusu… "Hakaret ettimse ben ettim"

BÖLGE GÜNDEMİ 11.06.2019 - 13:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1596+ kez okundu.
 

VIP krizinde suç duyurusu… "Hakaret ettimse ben ettim"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ordu Valisi hakkındaki hakaret içerikli sözlerini “Hakaret ettimse ben ettim” açıklamasıyla kabullenmişti.
VİP krizinde suç duyurusu... Seyit Torun, Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler hakkında, Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP Salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olaylarla ilgili olarak Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Ordu Valiliği'nce; devletimizi, devletin temsil makamını ve kurumlarını küçük düşürücü, aşağılayıcı, tehdit ve hakaret içeren söylemlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda  Ordu Valisi hakkındaki hakaret içerikli sözlerini “Hakaret ettimse ben ettim” açıklamasıyla kabullenmişti. Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olayın görüntülerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'un, son derece sinirli olduğu izleniyor. Görüntülerde, Ekrem İmamoğlu'nun Torun'u sakinleştirmek için yanına gittiği ve "Normal vatandaş gibi gidelim" dediği duyuluyor. Ordu-Giresun Havalimanında yaşanan VİP krizi adliyeye taşındı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler hakkında Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP Salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olaylara sebebiyet vermek; CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun hakkında da olaylar sırasında Ordu Valisi'ni hedef alan hakaretleri ve görevli memurlara mukavemet ettiği iddialarıyla ilgili olarak Ordu Valiliği'nce suç duyurusunda bulunuldu. Seyit Torun'un çok sinirlendiği gözleniyor Havalimanında yaşanan olayların ortaya çıkan görüntülerinde, olaylar sırasında Seyit Torun'un çok sinirlendiği, hareketlerini ve sözlerini kontrol etmekte zorlandığı izlenirken, Ekrem İmamoğlu'nun daha sakin olduğu, Torun'u sakinleştirmeye çalıştığı, ayrıca VİP ısrarından vazgeçilip;  "Normal vatandaş gibi gidelim." dediği görülüyor. Valilik tarafından Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda Seyit Torun'un olaylar sonrasında yaptığı açıklamasında; “Hakaret ettimse ben ettim” sözleri de yer aldı. Hukuki işlem başlatıldı   Yapılan suç duyurusu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada; "Ordu Valimizin ve güvenlik güçlerimizin nezdinde, devletimizi, devletin temsil makamını ve kurumlarını küçük düşürücü, aşağılayıcı, tehdit ve hakaret içeren söylemlerde bulunan kişiler hakkında, tüm bilgi, belge ve görüntülerle birlikte Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine ve takdirine saygıyla sunarız." ifadeleri yer aldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ordu Valisi hakkındaki hakaret içerikli sözlerini “Hakaret ettimse ben ettim” açıklamasıyla kabullenmişti.

VİP krizinde suç duyurusu... Seyit Torun, Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler hakkında, Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP Salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olaylarla ilgili olarak Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Ordu Valiliği'nce; devletimizi, devletin temsil makamını ve kurumlarını küçük düşürücü, aşağılayıcı, tehdit ve hakaret içeren söylemlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda  Ordu Valisi hakkındaki hakaret içerikli sözlerini “Hakaret ettimse ben ettim” açıklamasıyla kabullenmişti.

Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olayın görüntülerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'un, son derece sinirli olduğu izleniyor.

Görüntülerde, Ekrem İmamoğlu'nun Torun'u sakinleştirmek için yanına gittiği ve "Normal vatandaş gibi gidelim" dediği duyuluyor.

Ordu-Giresun Havalimanında yaşanan VİP krizi adliyeye taşındı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler hakkında Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP Salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olaylara sebebiyet vermek; CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun hakkında da olaylar sırasında Ordu Valisi'ni hedef alan hakaretleri ve görevli memurlara mukavemet ettiği iddialarıyla ilgili olarak Ordu Valiliği'nce suç duyurusunda bulunuldu.

Seyit Torun'un çok sinirlendiği gözleniyor

Havalimanında yaşanan olayların ortaya çıkan görüntülerinde, olaylar sırasında Seyit Torun'un çok sinirlendiği, hareketlerini ve sözlerini kontrol etmekte zorlandığı izlenirken, Ekrem İmamoğlu'nun daha sakin olduğu, Torun'u sakinleştirmeye çalıştığı, ayrıca VİP ısrarından vazgeçilip;  "Normal vatandaş gibi gidelim." dediği görülüyor.

Valilik tarafından Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda Seyit Torun'un olaylar sonrasında yaptığı açıklamasında; “Hakaret ettimse ben ettim” sözleri de yer aldı.

Hukuki işlem başlatıldı

 

Yapılan suç duyurusu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada; "Ordu Valimizin ve güvenlik güçlerimizin nezdinde, devletimizi, devletin temsil makamını ve kurumlarını küçük düşürücü, aşağılayıcı, tehdit ve hakaret içeren söylemlerde bulunan kişiler hakkında, tüm bilgi, belge ve görüntülerle birlikte Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine ve takdirine saygıyla sunarız." ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.