Vakıfta kömür müracaatları başladı

BÖLGE GÜNDEMİ 09.07.2020 - 14:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2346+ kez okundu.
 

Vakıfta kömür müracaatları başladı

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere yakacak kömür müracaatlarını almaya başladı.
Ünye Kaymakamlığı SYDV, ilçe merkezi ile merkeze bağlı mahallelerde Vakıf’a kayıtlı ailelerin kış mevsimi için yakacak ihtiyaçlarını karşılamak üzere kömür müracaatlarını almaya başladı. Bu yıl her birine 750 kilo olmak üzere toplam 4 bin aileye 3 bin ton kömür dağıtımı yapılacağı öğrenildi. İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre ihtiyaç sahibi ailelere kış gelmeden kömür dağıtımının başlanılacağı, kışlık yakacak yardımına yönelik başvuru sürecinin  devam ettiği, ihtiyaç sahibi ailelerin kimlikleriyle birlikte SYDV Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.
Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere yakacak kömür müracaatlarını almaya başladı.

Ünye Kaymakamlığı SYDV, ilçe merkezi ile merkeze bağlı mahallelerde Vakıf’a kayıtlı ailelerin kış mevsimi için yakacak ihtiyaçlarını karşılamak üzere kömür müracaatlarını almaya başladı.

Bu yıl her birine 750 kilo olmak üzere toplam 4 bin aileye 3 bin ton kömür dağıtımı yapılacağı öğrenildi.

İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre ihtiyaç sahibi ailelere kış gelmeden kömür dağıtımının başlanılacağı, kışlık yakacak yardımına yönelik başvuru sürecinin  devam ettiği, ihtiyaç sahibi ailelerin kimlikleriyle birlikte SYDV Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.