Vali’nin Testi Pozitif Çıktı

BÖLGE GÜNDEMİ 02.04.2020 - 09:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1211+ kez okundu.
 

Vali’nin Testi Pozitif Çıktı

Ünye’nin Eniştesi Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in koronavirüs testi pozitif çıktı.
  Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in bugün yaptırdığı ‘koronavirüs’ testinin pozitif çıktığı bildirildi. Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Değerli Kırklarelililer, Valimiz Sayın Osman Bilgin’in 31 Mart 2020 Salı günü yaptırmış olduğu Koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkmıştır. Kırklareli Valiliği görevi resmi olarak Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı tarafından yürütülecektir. Valimiz Sayın Osman Bilgin, 14 gün süre ile Vali Konağı’nda izole altına alınmıştır ve izole süresince Vali Konağı’ndan fiili olarak Valilik görevini yürütecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Ünye’nin Eniştesi Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in koronavirüs testi pozitif çıktı.

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in bugün yaptırdığı ‘koronavirüs’ testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Değerli Kırklarelililer, Valimiz Sayın Osman Bilgin’in 31 Mart 2020 Salı günü yaptırmış olduğu Koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkmıştır. Kırklareli Valiliği görevi resmi olarak Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı tarafından yürütülecektir. Valimiz Sayın Osman Bilgin, 14 gün süre ile Vali Konağı’nda izole altına alınmıştır ve izole süresince Vali Konağı’ndan fiili olarak Valilik görevini yürütecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.